Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ούτε downgrade σε Windows Xp δεν θα γίνεται πλέον!

Ούτε downgrade σε Windows Xp δεν θα γίνεται πλέον!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 06.09.2012 | 11:39
Πρώτη δημοσίευση: 06.09.2012 | 11:39

Tέλος στη δυνατότητα downgrade του λειτουργικού σε Windows Xp δίνει η Microsoft

Tον Οκτώβριο τα Windows XP κλείνουν έντεκα χρόνια κυκλοφορίας παρά το γεγονός ότι η Microsoft έχει σταματήσει να βγάζει ενημερώσεις γι’ αυτά από το 2006.
 
Κάθε προσπάθεια που έχει κάνει η εταιρία μέχρι τώρα για να τα καταργήσει είχε αποδειχθεί μάταιη αφού όπως σύμφωνα με τα νούμερα μέχρι και το καλοκαίρι τα XP ήταν το νούμερο 1 λειτουργικό πράγμα που άλλαξε τελικά αφού τη θέση τους πήραν τα Windows 7.
 
Με αφορμή αυτό η Microsoft αποφάσισε οτι όσοι χρήστες αγοράσουν νέο υπολογιστή με προεγκατεστημένα τα Windows 8 Pro θα έχουν την δυνατότητα αν θέλουν να κάνουν downgrade, να «υποβαθμίσουν» δηλαδή την έκδοση του λειτουργικού μόνο Windows 7 ή Windows Vista και όχι και σε Windows Xp όπως ίσχυε μέχρι σήμερα...
 
Το γεγονός αυτό αναμένεται να προκαλέσει πολλά προβλήματα σε όλους τους χρήστες εκείνους που χρησιμοποιούν ακόμα τα XP οι οποίοι σύμφωνα με τις έρευνες είναι το 42.52% των συνολικών χρηστών Windows μεγάλο ποσοστό από τους οποίους είναι  επιχειρήσεις και εταιρείες που οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν ίσως να μην είναι συμβατές με τα νέα προϊόντα της εταιρίας.
 


   Διαδώστε αυτό το άρθρο