Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 20 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Παρουσιάστηκε η νέα υπηρεσία Βιντεοκλήσεων στο Facebook!

Παρουσιάστηκε η νέα υπηρεσία Βιντεοκλήσεων στο Facebook!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 07.07.2011 | 14:57
Πρώτη δημοσίευση: 07.07.2011 | 14:57

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο κάνει αλλαγές στην υπηρεσία Chat και ενσωματώνει πλέον και βιντεοκλήσεις με τη βοήθεια του Skype.

O ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg παρουσίασε τις αλλαγές που έγιναν στην υπηρεσία του Chat του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου, οι οποίες αφορούν την νέα σχεδίαση του, τη δυνατότητα ομαδικής συνομιλίας αλλά και την πραγματοποίηση  βιντεοκλήσεων με την υποστήριξη του Skype.Έτσι λοιπόν το νέο Facebook Chat θα εμφανίζεται, εφόσον υπάρχει αρκετός διαθέσιμος χώρος στον browser, πλέον με τη μορφή πλευρικής μπάρας στα δεξιά της σελίδας στην οποία ο χρήστης θα μπορεί να δει τους φίλους με τους οποίους κάνει chat πιο συχνά.

O χρήστης θα μπορεί πλέον με ένα μόνο κλικ να κάνει chat με κάποιον Facebook φίλο ενώ αν βρίσκεται ήδη σε μία συνομιλία, με ένα κλικ να καλέσει και κάποιον άλλο φίλο του να μπει στην συνομιλία αυτή.Μετά το τέλος των συζητήσεων, ο χρήστης θα μπορεί να ανατρέχει οποιαδήποτε στιγμή στην ενότητα messages για να δει την συνομιλία αυτή, όπως συνέβαινε δηλαδή μέχρι σήμερα και με τις απλές συζητήσεις.

Το καλύτερο όμως το αφήσαμε για το τέλος... και τι είναι αυτό; Μα φυσικά η δυνατότητα πραγματοποίησης βιντεοκλήσεων μέσα από το Facebook σε συνεργασία με το Skype.

Σίγουρα αυτή τη λειτουργία την περιμέναμε να γίνει πραγματικότητα εδώ και αρκετό καιρό.

Τέλος οι αλλαγές αυτές είναι σίγουρα μία πολύ απάντηση από την πλευρά του Facebook, στην Google η οποία πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε την δημιουργία του κοινωνικού της δικτύου Google+.

Παρόλ’ αυτά, η νέα υπηρεσία βιντεκλήσεων του Facebook μπορεί να φαίνεται αρκετά καλή όμως υπολείπεται έναντι του αντίστοιχου Hangouts του Google+ στο ότι δεν επιτρέπει στο χρήστη να κάνει ομαδικές βιντεοκλήσεις.

Όπως συμβαίνει πάντα με το Facebook, οι αλλαγές αυτές θα ενεργοποιηθούν σταδιακά σε όλους τους χρήστεςTags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Το Facebook θέλει να “μπει” στο μυαλό μας Το Facebook θέλει να “μπει” στο μυαλό μας
  2. Το Facebook ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές! Το Facebook ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές!
  3. Αλλαγές στο Facebook μετά την live δολοφονία ηλικιωμένου! Αλλαγές στο Facebook μετά την live δολοφονία ηλικιωμένου!
  4. Νεκρός ο εν ψυχρώ εκτελεστής του Κλίβελαντ! Αυτοκτόνησε μετά από καταδίωξη Νεκρός ο εν ψυχρώ εκτελεστής του Κλίβελαντ! Αυτοκτόνησε μετά από καταδίωξη
  5. 50.000 δολάρια για το  κεφάλι  του ψυχρού εκτελεστή! Ανέβασε δολοφονία στο facebook [vids] 50.000 δολάρια για το "κεφάλι" του ψυχρού εκτελεστή! Ανέβασε δολοφονία στο facebook [vids]
  6. Το Facebook ξεκινάει να κλείνει τα ψεύτικα προφίλ! Το Facebook ξεκινάει να κλείνει τα ψεύτικα προφίλ!