Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 16 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πέντε εναλλακτικές λύσεις για να απαλλαγείτε απο τον Internet Explorer

 Πέντε εναλλακτικές λύσεις για να απαλλαγείτε απο τον Internet Explorer
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 23.01.2010 | 11:59
Πρώτη δημοσίευση: 23.01.2010 | 11:59

Υπάρχουν αρκετές λύσεις για να απαλλαγείτε απο τον Internet Explorer....


...που είναι ο προκαθορισμένος browser των Windows, αλλά να ξέρετε πάντα οτι κανένας web browser δεν είναι 100 τοις εκατό ασφαλής
Το Newsit έψαξε και σας προτείνει την καλύτερη εναλλακτική λύση στα προγράμματα περιήγησης στο Internet που κυκλοφορούν.
 
Mozilla Firefox

Firefox 3.6 είναι η τελευταία έκδοση του ολοένα και πιο δημοφιλή web browser. Η  Mozilla ισχυρίζεται ότι είναι 20 τοις εκατό πιο γρήγορος από τον προκάτοχό του, και διαθέτει ένα «plug-in updater" - ένα εργαλείο που ανιχνεύει τα προγράμματα που εκτελούνται στον browser σας και δεν είναι ενημερωμένα ( όπως το Flash, το οποίο χρησιμοποιείται για την εμφάνιση ορισμένων κινούμενων ιστοσελίδες ή να παρακολουθούν σε απευθείας σύνδεση βίντεο).

 

Flock

Το Flock είναι ένα "κοινωνικό πρόγραμμα περιήγησης στο internet". Λειτουργεί ως πύλη για αυτούς που θέλουν να ενσωματώσουν τους λογαριασμούς του Facebook και του Twitter, τα blogs, το YouTube και άλλων διαδικτυακών τόπων σε ένα ενιαίο παράθυρο.

 
Chrome

O Browser της Google μπορεί και χειρίζεται εύκολα τις ιστοσελίδες γιατί επεξεργάζεται τις επιμέρους διεργασίες δηλαδή τις άλλες σελίδες πουέχετε ανοιχτές, ως ξεχωριστά προγράμματα, πράγμα που σημαίνει ότι αν κάποια καρτέλα κολλήσει, οι υπόλοιπες δεν επηρεάζονται Το «παράθυρο ινκόγκνιτο" είναι μια επιλογή που σας επιτρέπει να επισκέπτεστε ιστοσελίδες χωρίς να αποθηκεύονται στο ιστορικό περιήγησης σας.

 
Opera

Το Opera χρησιμοποιείται ήδη απο το Nintendo Wii, και το Opera Mini είναι ένας εξαιρετικά δημοφιλής browser στα κινητά τηλέφωνα. Το Opera έχει όλα τα συνήθη χαρακτηριστικά ενός browser. Για την ιστορία, ήταν ο πρώτος browser που το 2000 είχε περιήγηση με καρτέλες.

 

Safari

To Safari είναι ο προκαθορισμένος browser της Apple, έχει παρόμοια εμφάνιση και αίσθηση με το iTunes. Μαζί με την περιήγηση με καρτέλες και τον ενσωματωμένο αναγνώστη RSS feed, έχει επίσης την επιλογή Top sites, ένα παράθυρο που σας δείχνει τις πιο πολυσύχναστες ιστοσελίδες που έχετε επισκεφθεί.


 

 
 
Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Η ιστορία του Παύλου: Ο άστεγος που βρήκε σπίτι και δουλειά χάρη στο facebook Η ιστορία του Παύλου: Ο άστεγος που βρήκε σπίτι και δουλειά χάρη στο facebook
  2. Ήρθαν τα Reactions και τα Mentions στο Facebook Messenger! Ήρθαν τα Reactions και τα Mentions στο Facebook Messenger!
  3. Μετέδωσαν live στο facebook τον ομαδικό βιασμό 15χρονης Μετέδωσαν live στο facebook τον ομαδικό βιασμό 15χρονης
  4. Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές! Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές!
  5. Θεσσαλονίκη: Πάρκαρε και κατάφερε να κάνει 4 παραβάσεις - Οδηγός για όσκαρ ασυνειδησίας [pic] Θεσσαλονίκη: Πάρκαρε και κατάφερε να κάνει 4 παραβάσεις - Οδηγός για όσκαρ ασυνειδησίας [pic]
  6. Πάτρα: Οι τουαλέτες έκρυβαν αυτό το μήνυμα έκπληξη - Η εικόνα που κάνει το γύρο του διαδικτύου [pics] Πάτρα: Οι τουαλέτες έκρυβαν αυτό το μήνυμα έκπληξη - Η εικόνα που κάνει το γύρο του διαδικτύου [pics]
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook