Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΜΠΑΜΑ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Συννεφιά 12 Αθήνα Αναλυτικά

Περιφερειακά για έξυπνη μελέτη!

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 22.03.2012 | 10:31
Πρώτη δημοσίευση: 22.03.2012 | 10:31

 Η Logitech παρουσιάζει τα νέα περιφερειακά για τον φοιτητή που θέλει να είναι μέσα σε όλα...

Οι μέρες που κάποιος πήγαινε στο πανεπιστήμιο με στυλό και μπλοκ σημειώσεων ανήκουν πια στο παρελθόν. Σήμερα αυτό που χρειάζεται ένας μοντέρνος φοιτητής είναι να συνδυάσει το smartphone ή την ταμπλέτα του με τα κατάλληλα περιφερειακά και εδώ η Logitech έχει λύσεις που πραγματικά θα βελτιώσουν την απόδοση του. Δείτε λοιπόν τι έχουν να προσφέρουν η θήκη με πληκτρολόγιο για το iPad 2 και το Mini Boombox σε κάθε φοιτητή και σπουδαστή:

Logitech θήκη με πληκτρολόγιο για το iPad 2Κρατώντας σημειώσεις χωρίς κόπο
Με αυτή την ιδιαίτερη θήκη της Logitech ειδικά για το iPad2, δεν θα προβληματιστείτε ποτέ πια με το αν προλαβαίνετε να κρατήσετε σημειώσεις σε ένα σεμινάριο ή σε ένα μάθημα. Κι αυτό καθώς η θήκη περιλαμβάνει ένα ασύρματο πληκτρολόγιο που συνδέεται εύκολα μέσω Bluetooth®, ενώ φορτίζει εύκολα με μια σύνδεση USB, οπότε και οι μπαταρίες παύουν να είναι πρόβλημα. Φυσικά από εδώ και πέρα η πληκτρολόγηση γίνεται ταχύτατα και άνετα.

Κομψή σχεδίαση και προστασία
Η έξυπνη θήκη της Logitech για το iPad2 είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να εφαρμόζει πάνω στην ταμπλέτα, προστατεύοντάς την στις καθημερινές μετακινήσεις. Κι όταν την βγάλουμε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για το iPad2, στηρίζοντάς το όρθιο ή πλαγιαστό.

Logitech Mini BoomboxΕντυπωσιάστε τους φίλους σας
Τι είναι το Logitech Mini Boombox; Ένα φορητό ηχείο που προσφέρει ανοιχτή ακρόαση και συνδέεται ασύρματα και πανεύκολα με κάθε κινητό, ταμπλέτα ή άλλη συσκευή μέσω Bluetooth. Δυνατός ήχος, κορυφαία ακουστική απόδοση και ισχυρό μπάσο μας επιτρέπουν να μοιραστούμε την αγαπημένη μας μουσική με την παρέα, ενώ το Boombox είναι τόσο συμπαγές που καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο, ακόμη και στο πιο μικρό φοιτητικό δωμάτιο. Κι όταν η παρέα συσκέπτεται τηλεφωνικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συσκευή ανοιχτής ακρόασης προσφέροντας ελευθερία κινήσεων, π.χ. για να κρατάμε σημειώσεις!

Πάντα σε επαφή
Πέρα από την μουσική απόλαυση κάθε φοιτητής κάποια στιγμή πρέπει να πάρει και ένα τηλέφωνο σπίτι! Εκεί το Mini Boombox μας επιτρέπει πεντακάθαρες συνομιλίες χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνό του, ενώ η επαναφορτιζόμενη (μέσω USB, οπότε δεν χρειάζεται αλλαγή) μπαταρία του, μπορεί να αντέξει έως 10 ώρες*!


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook