Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Περιμένουν 1 δισ. χρήστες στο Facebook μέχρι το καλοκαίρι

Περιμένουν 1 δισ. χρήστες στο Facebook μέχρι το καλοκαίρι

Μία εταιρία marketing βασισμένη στα στοιχεία του ρυθμού ανάπτυξης του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου περιμένει, 1 δισ χρήστες μέχρι το καλοκαίρι.

Η εταιρεία μάρκετινγκ, iCrossing, υποστηρίζει οτι σύμφωνα με τους ρυθμούς ανάπτυξης που έχει το Facebook και αν κάτι δεν αλλάξει, τότε μέχρι το καλοκαίρι θα μετράει θα 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες.

Από τη στιγμή που το Facebook πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε ότι έχει 800 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, επομένως το κενό είναι σχετικά μικρό ενώ η εταιρία iCrossing  πιστεύει οτι τον Αύγουστο ο αριθμός του 1 δισεκατομμυρίου ενεργών χρηστών θα είναι πραγματικότητα.

Τέλος από το 2006, που έκανε την εμφάνισή του το Facebook, ο ρυθμός ανάπτυξης του Facebook έχει επιβραδυνθεί ή σταματήσει εντελώς στις χώρες εκείνες που πρωτο-παρουσιάστηκε, όπως οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά παρόλ’ αυτά συνεχίζει να μεγαλώνει αφού κερδίζει έδαφος σε αγορές, όπως η Ινδία και η Βραζιλία. 

Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν τελικά το Facebook θα κατακτήσει όλο το διαδίκτυο, ή αν θα κάνει την εμφάνισή του κάποιο νέο κοινωνικό δίκτυο και θα του πάρει την πρωτιά  πράγμα που φαντάζει αρκετά δύσκολο αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις…

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε