Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ 10 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πληροφορίες για το νέο αντίπαλο του Facebook από την Google!

Πληροφορίες για το νέο αντίπαλο του Facebook από την Google!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.12.2010 | 09:23
Πρώτη δημοσίευση: 09.12.2010 | 09:23

Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία του νέου κοινωνικού δικτύου της Google.

Είναι γνωστό οτι η Google εδώ και καιρό ετοιμάζει το δικό της κοινωνικό δίκτυο με σκοπό να χτυπήσει το Facebook.

Το νέο κοινωνικό δίκτυο της Google σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, θα ονομάζεται Google +1, και ήδη έχει διαρρεύσει “κατά λάθος“ μία εικόνα.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, το περιβάλλον εργασίας του Google +1 θυμίζει αρκετά την σελίδα Google News, με διαφορά την προσθήκη μερικών λειτουργιών που αφορούν τα κοινωνικά δίκτυα, όπως αυτές του share, account.Εκτός όμως από αυτά θα υπάρχει κι ένα ακόμα πεδίο με το όνομα Loop που στην ουσία θα είναι κάτι σαν τα Groups του Facebook, ενώ στο όνομα του χρήστη θα υπάρχει ένας αριθμός που μάλλον θα αφορά τις ειδοποιήσεις ή κάποιο σύστημα επικοινωνίας.

Η Google από την πλευρά της δήλωσε οτι συνεχώς δοκιμάζουν νέους τρόπους για να βελτιώνουν τα προϊόντα τους και οτι έχουν σκοπό να ενσωματώσουν μερικά στοιχεία που θα παραπέμπουν σε κοινωνικό δίκτυο.
Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Ήρθαν τα Reactions και τα Mentions στο Facebook Messenger! Ήρθαν τα Reactions και τα Mentions στο Facebook Messenger!
  2. Η ιστορία του Παύλου: Ο άστεγος που βρήκε σπίτι και δουλειά χάρη στο facebook Η ιστορία του Παύλου: Ο άστεγος που βρήκε σπίτι και δουλειά χάρη στο facebook
  3. Μετέδωσαν live στο facebook τον ομαδικό βιασμό 15χρονης Μετέδωσαν live στο facebook τον ομαδικό βιασμό 15χρονης
  4. Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές! Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές!
  5. Θεσσαλονίκη: Πάρκαρε και κατάφερε να κάνει 4 παραβάσεις - Οδηγός για όσκαρ ασυνειδησίας [pic] Θεσσαλονίκη: Πάρκαρε και κατάφερε να κάνει 4 παραβάσεις - Οδηγός για όσκαρ ασυνειδησίας [pic]
  6. Πάτρα: Οι τουαλέτες έκρυβαν αυτό το μήνυμα έκπληξη - Η εικόνα που κάνει το γύρο του διαδικτύου [pics] Πάτρα: Οι τουαλέτες έκρυβαν αυτό το μήνυμα έκπληξη - Η εικόνα που κάνει το γύρο του διαδικτύου [pics]
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook