Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Πως αντέδρασε η Apple στην ανακοίνωση του Galaxy S4!

Πως αντέδρασε η Apple στην ανακοίνωση του Galaxy S4!

H Apple στην επίσημη ιστοσελίδα της έβγαλες μία φωτογραφία με το iPhone 5 και το σλόγκαν “Υπάρχει το iPhone… Και υπάρχουν και οι υπόλοιποι”.

 
Όπως είναι λογικό η εταιρία μετά την παρουσίαση του Samsung Galaxy S4 έπρεπε να αντιδράση με κάποιο τρόπο έτσι ώστε να μην χάσει το κοινό της, μιας και δεν έχει ακόμα κάτι να νέο να παρουσιάσει.
 
Οπότε η δημιουργία μιας λίστας με όλους τους λόγους για τους οποίους πιστεύει ότι το smartphone της υπερέχει σε σχέση με τον ανταγωνισμό φαίνεται πως για την ώρα ήταν το μόνο που μπορούσε να παρουσιάσει.
 
Ανάμεσα λοιπόν στους λόγους μπορεί κάποιος να βρει τις οκτώ συνεχόμενες βραβεύσεις της συσκευής σχετικά με την ικανοποίηση των πελατών της, τη Retina Display, την iSight κάμερα, τη μακρά διάρκεια της μπαταρίας, το λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό του τηλεφώνου, τη γρήγορη LTE και ασύρματη σύνδεση, την υποστήριξη του λειτουργικού iOS 6.0, την πρόσβαση σε ένα “κατάστημα” με περισσότερες από 800.000 εφαρμογές και πολλά ακόμα…
 
Τέλος αυτή η αντίδραση της Apple μας δείχνει οτι το πιο πιθανό είναι να δούμε νέο iPhone σε μερικούς μήνες, λογικά μέσα στο καλοκαίρι.
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε