Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

SBK 2011 review

Το Newsit πήρε στα χέρια του τον νέο εξομοιωτή αγώνων μοτοσικλέτας SBK 2011.

Όλοι όσοι έχουν παίξει το SBK 10 σίγουρα έχουν πειστεί οτι είναι το καλύτερο παιχνίδι αγώνων μοτοσικλέτας που έχει κυκλοφορήσει ποτέ.

Το επίσημο παιχνίδι του Superbike World Championship κυκλοφόρησε και σίγουρα θα εντυπωσιάσει με τον πολύ καλό χειρισμό του και τα πολύ προσεγμένα γραφικά του.

Το νέο SBK 2011 έρχεται να δώσει ένα νέο αέρα με αρκετές αλλαγές στα γραφικά αφού πλέον το παιχνίδι διαθέτει νέα ανανεωμένη μηχανή γραφικών κάνοντας τον κόσμο του Superbike World Championship να δείχνουν πιο ρεαλιστικά και προσεγμένα.

Οι μηχανές με τους αναβάτες τους, είναι τόσο πολύ προσεγμένες με ιδιαίτερη προσοχή να έχει δοθεί στην κίνηση του αναβάτη, πάνω στη μηχανή κάνοντας το παιχνίδι να πλησιάζει όλο και πιο πολύ τους πραγματικούς αγώνες ταχύτητας με μοτοσικλέτες.

Επίσης ο φωτισμός πραγματικού χρόνου και οι εντυπωσιακές σκιές μας δίνουν μία ωραία αίσθηση της ταχύτητας.

Όπως είναι φυσικό, όλες οι πίστες είναι ενημερωμένες κι έχουν τη μορφή που έχουν αυτή τη σεζόν, ενώ χειρισμός του παιχνιδιού είναι ακόμα πιο ρεαλιστικός από τον προκάτοχό του και ο καθένας μπορεί να παίξει ανάλογα με την εμπειρία που έχει και να βάλει ή να βγάλει τα βοηθήματα που υπάρχουν κάνοντας την οδήγηση πιο εύκολη ή δύσκολη.

Το SBK 2011 διαθέτει ανανεωμένη επιλογή καριέρας, που επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργήσει τον δικό του αναβάτη και να τον οδηγήσει στην κορυφή μετά από πολλές ώρες παιχνιδιού μιας και προσφέρει τρεις κατηγορίες μηχανών (Superstock, WSS, SBK) από εννέα κατασκευαστές, δεκαέξι διαδρομές και εβδομήντα εννιά αναβάτες.

Η επιλογή SBK Tour, από την άλλη προσφέρει στο χρήστη διάφορες δοκιμασίες οι οποίες ξεκλειδώνουν νέες διαδρομές και θρυλικούς αναβάτες.

Επίσης ο χρήστης μπορεί να βγάζει φωτογραφίες κατά τη διάρκεια του αγώνα και με τη λειτουργία Photo Sharing να τις μοιράζεται με τους φίλους του

Σίγουρα είναι ένας από τους καλύτερους εξομοιωτές μηχανών που κυκλοφορούν στην γορά και που θα το αγαπήσουν σίγουρα οι λάτρεις των δύο τροχών και της ταχύτητας.

Το SBK 2011 κυκλοφορεί από τη Milestone για PS3, PC και Xbox 360 και είναι μία πολύ καλή επένδυση για τους λάτρεις των 2 τροχών και όχι μόνο…

Βαθμολογία: 8/10

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε