Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σε λίγες ώρες αποκαλύπτεται το νέο iPhone!

Σε λίγες ώρες αποκαλύπτεται το νέο iPhone!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 07.06.2010 | 17:16
Πρώτη δημοσίευση: 07.06.2010 | 07:25

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την επίσημη παρουσίαση του νέου iPhone.

Έφτασε η μέρα που οι οι φανατικοί gadgetακηδες αλλά και οι κάτοχοι του iphone, όλου του κόσμου περίμεναν εδώ και πολύ καιρό!

 

Η Apple, σήμερα στις 8μμ ώρα Ελλάδος ξεκινάει το WWDC (Apple Worldwide Developers Conference 2010) όπου και θα παρουσιαστεί το νέο iPhone για το οποίο τους τελευταίους μήνες έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες και φήμες.

Οι προσδοκίες του κόσμου είναι μεγάλες και όλοι περιμένουν μία εντυπωσιακή αποκάλυψη από τον Steve Jobs που σίγουρα δεν θα τους απογοητεύσει.

Η Apple αν και δίνει ιδιαίτερη σημασία στο θέμα ασφάλειας και μυστικότητας, αυτή τη φορά μάλλον δεν τα κατάφερε και πολύ καλά αφού μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα υπήρξαν δύο περιπτώσεις διαρροής του νέου iPhone και φυσικά είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σχεδιαστικά το νέο iPhone μοιάζει λίγο με τον προκάτοχό του με μερικές όμως διαφορές ως προς τις καμπύλες και φυσικά θα χρησιμοποιεί το νέο λειτουργικό, iPhone OS 4.0.

Μέχρι όμως να γίνει και η επίσημη παρουσίαση σε λίγες ώρες, όλα αυτά αποτελούν απλά φήμες, οπότε υπομονή μέχρι το απόγευμα που θα αποκαλυφθεί η νέα συσκευή.

Για ο,τι νεότερο το Newsit θα σας ενημερώνει.   Διαδώστε αυτό το άρθρο