Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Shaun White Skateboarding review

Ένα πρωτότυπο Skateboard game με την υπογραφή του άσου του Shaun White.

Πριν από δύο χρόνια η Ubisoft κυκλοφόρησε το Shaun White Snowboarding και σίγουρα πολλοί ήταν αυτοί που έτρεξαν να το αγοράσουν για τα εκπληκτικά γραφικά του αλλά και για την  μοναδική multiplayer δυνατότητα που άφηνε τον παίχτη να κάνει βόλτες στο βουνό ελεύθερα ψάχνοντας για νέες προκλήσεις.

Όταν ανακοινώθηκε ο δεύτερος τίτλος του Shaun White όλοι περίμεναν οτι θα έμενε στην ίδια φιλοσοφία με τον προκάτοχό του.

Όμως  απ’ οτι φαίνεται η Ubisoft με το δεύτερο video game του Shaun White που αυτή τη φορά τιτλοφορείται με το Skateboarding έκανε αρκετές αλλαγές και στο σενάριο αλλά και στο multiplayer βγάζοντας την ελευθερία που είχε ο πρώτος τίτλος.

Στο νέο Shaun White Skateboarding ο παίχτης καλείται να φέρει χρώμα σε μία γκρίζα πόλη που όλοι οι άνθρωποι φορούν το ίδιο κουστούμι και κυβερνά μια οργάνωση με την ονομασία The Ministry.

Το χρώμα στη ζωή της πόλης έρχεται με τι άλλο; Με το skating φυσικά! Έτσι κάνοντας skate ή πιο συγκεκριμένα εκτελώντας επιτυχώς διάφορα κόλπα με το skateboard, ο παίχτης στο πέρασμά του, επαναφέρει τα ζωηρά χρώματα των Graffiti στο τοπίο της πόλης και ταυτόχρονα  ελευθερώνει τους κατοίκους επαναφέροντας στη ζωή τους το skating.
Σκοπός του παίχτη είναι να συνεχίσει το έργο του Shaun White o οποίος έχει συλληφθεί από την οργάνωση The Ministry αλλά και να τον ελευθερώσει.

Ξεκινώντας το παιχνίδι, ο παίχτης καλείται να διαμορφώσει στιλιστικά το χαρακτήρα του από μία πληθώρα επιλογών από ρούχα, καπέλα, παπούτσια, design για τη σανίδα καθώς και κουρέματα.
Τα γραφικά δεν είναι τόσο εντυπωσιακά όσο τα περιμέναμε ενώ οι χαρακτήρες δείχνουν κακοσχεδιασμένοι. Τέλος ο παίχτης όσο και να κάνει αλλαγές στην εμφάνιση του χαρακτήρα του, αυτές δεν είναι τόσο εμφανείς.

Το παιχνίδι είναι σίγουρα μία πρωτότυπη και διασκεδαστική έκδοση ενός skatebord παιχνιδιού που όμως μετά από ώρα παιχνιδιού γίνεται κουραστικό αφού ο παίκτης πρέπει να κάνει συνεχώς το ίδιο και το ίδιο.

Tέλος το Shaun White Skateboarding κυκλοφορεί για κονσόλες Xbox360, Ps3 και Wii.

Βαθμολογία: 6/10
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε