Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Στα ράφια των καταστημάτων το λευκό iPhone 4!

Ανεξάρτητα από τις φήμες που θέλουν την Apple να ετοιμάζεται να παρουσιάσει το νέο iPhone 5, η εταιρία αποφάσισε να κυκλοφορήσει στην αγορά την λευκή έκδοση του iPhone 4 με 10 μήνες καθυστέρηση.

Άργησε όμως τελικά ίσως το δούμε στα ράφια των καταστημάτων ακόμα και στην Ελλάδα.

Ο λόγος για τη λευκή έκδοση του iPhone 4 η οποία έκανε την εμφάνισή της στις 26 Απριλίου δηλαδή σχεδόν 10 μήνες μετά την επίσημη ανακοίνωσή του.

Η αιτία αυτής της αργοπορίας οφείλεται σε κάποια προβλήματα που συνάντησε η Apple κατά την παραγωγή της συσκευής όπως η αδυναμία εύρεσης του σωστού τόνου χρώματος στο κεντρικό κουμπί της συσκευής με αποτέλεσμα να έχει λίγο διαφορετικό χρώμα από το υπόλοιπο τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια το πίσω μέρος του λευκού iPhone 4 δημιουργούσε έντονες ανακλάσεις φωτός, με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες να μην βγαίνουν καλές.

Τέλος καλό όλα καλά όμως, αφού οι τεχνικοί της εταιρίας κατάφεραν κι έλυσαν όλα αυτά τα προβλήματα πριν ανακοινωθεί το νέο iPhone 5 κι έτσι πλέον η λευκή έκδοση του iPhone 4 βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις ΗΠΑ σίγουρα, ενώ δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό να το δούμε και στη χώρα μας.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε