Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Στις 2 Νοεμβρίου κυκλοφορεί το Football Manager 2013!

Στις 2 Νοεμβρίου κυκλοφορεί το Football Manager 2013!

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Football Manager 2013 και πλέον όσοι θέλουν μπορούν να το προ-παραγγείλουν και να παίξουν νωρίτερα τον πολυαναμενόμενο τίτλο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Sports Interactive και SEGA το πολυαναμενόμενο Football Manager 2013 θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο στις 2 Νοεμβρίου. 
 
Όσοι όμως δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι τότε και φυσικά προ-παραγγείλουν τον δημοφιλή τίτλο θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην playable έκδοση του παιχνιδιού πριν την κυκλοφορία του.

Έτσι λοιπόν οι χρήστες που θα προ-παραγγείλουν το Football Manager 2013 θα λάβουν ένα μοναδικό κωδικό ο οποίος θα τους δίνει πρόσβαση στη single-player δοκιμαστική έκδοση του παιχνιδιού περίπου 2 εβδομάδες πριν την επίσημη κυκλοφορία του. 

 
Το παιχνίδι μπορεί κανείς να το προ-παραγγείλει είτε πηγαίνοντας σε κάποιο κατάστημα, είτε online από το site του καταστήματος. Στην πρώτη περίπτωση θα λαμβάνει ένα κουτί Football Manager 2013 με τον μοναδικό κωδικό ενώ στη δεύτερη περίπτωση θα του αποστέλλεται ο κωδικός με email .

Η Beta έκδοση του Football Manager 13 δίνει πρόσβαση στα περισσότερα νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού συμπεριλαμβανομένου του νέου Classic mode και των short-term Challenges ενώ θα σταματήσει τη λειτουργία της, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού ενώ τα δεδομένα και η πρόοδος που έχει κάνει ο χρήστης κατά τη δοκιμαστική έκδοση δεν θα χαθούν αλλά συνεχίζονται με την εγκατάσταση του FM2013.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε