Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Στις 25 Αυγούστου πραγματοποιείται η πρώτη High Definition μετάδοση στην Ελλάδα!

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από την επίσημη πρεμιέρα του νέου πακέτου καναλιών υψηλής ευκρίνειας της Nova που θα γίνει παράλληλα και το πρώτο κανάλι στην Ελλάδα που θα εκπέμπει σε FullHD.

Η πρώτη High Definition μετάδοση στην Ελλάδα θα γίνει στις 25 Αυγούστου στις 19:00 από το νέο συνδρομητικό κανάλι Νovasports HD και θα είναι ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ των εθνικών ομάδων της Ελλάδας και της Αμερικής .

Η νέα υπηρεσία Nova HD, καλύπτει τις τηλεοπτικές ανάγκες όλης της οικογένειας και θα περιλαμβάνει το κανάλι novacinema HD που θα προβάλει από την 1η Σεπτέμβριου του 2010 τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες από όλα τα στούντιο του Χόλυγουντ, το κανάλι novasports HD που θα προβάλει σε παραγωγή Nova, αγώνες από πολλά αθλήματα αλλά και πρωταθλήματα και τέλος το Eurosport HD, τo μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ΗD αθλητικό κανάλι που θα μεταδίδει πάνω από 100 διαφορετικά σπορ.
O νέος αποκωδικοποιητή Nova Box HD 831, διατίθεται στη αγορά στην τιμή των 129€ και η διάθεση των αποκωδικοποιητών και της υπηρεσίας θα γίνεται από όλα τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα.
Η χρέωση της πρόσθετης υπηρεσίας HD είναι 4,99€ το μήνα με δώρο τους 2 πρώτους μήνες για όλους τους νέους συνδρομητές και τους 12 πρώτους μήνες για όλους τους υφιστάμενους συνδρομητές.
Επίσης μέχρι και τις 30/09/2010 θα προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους νέους συνδρομητές, το δορυφορικό πιάτο και η εγκατάσταση.
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε