Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Στους αγώνες της Εθνικής όλοι οι συνδρομητές Vodafone μιλάνε Δωρεάν!

Στους αγώνες της Εθνικής όλοι οι συνδρομητές Vodafone μιλάνε Δωρεάν!

H Vodafone, Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στέκεται στο πλευρό της αγαπημένης ομάδας όλων των Ελλήνων και προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της, είτε εκείνοι βρίσκονται στην Ελλάδα είτε στην Πολωνία, δωρεάν ομιλία και SMS σε κάθε αγώνα της Εθνικής μας ομάδας που διεξάγεται στην Πολωνία. 

 
Όλοι οι συνδρομητές Vodafone στη Ελλάδα, ιδιώτες και επαγγελματίες, καρτοκινητής και συμβολαίου θα μπορούν να μιλούν και να στέλνουν SMS δωρεάν μεταξύ τους, από την ώρα έναρξης κάθε αγώνα της Εθνικής μας και μέχρι το τέλος της ημέρας.
 
Ταυτόχρονα όσοι συνδρομητές Vodafone βρεθούν στην Πολωνία θα έχουν εντελώς δωρεάν εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις και SMS προς όλους, ανεξάρτητα από τη χώρα προορισμού, για όλη την ημέρα που θα διεξάγονται οι αγώνες της Εθνικής μας Ομάδας.
 
Η Vodafone στηρίζει την Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου & όλους τους Έλληνες φιλάθλους, και δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές της, να μοιράζονται τις καλύτερες στιγμές και φάσεις των αγώνων.
 
Η προσφορά ενεργοποιείται αυτόματα και ισχύει για τις 8, 12 και 16 Ιουνίου 2012. Περισσότερες πληροφορίες στο vodafone.gr

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε