Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Συνεχίζονται τα προβλήματα για τη RIM!

Συνεχίζονται τα προβλήματα για τη RIM!

 Ακόμη ένα πλήγμα έρχεται να χτυπήσει την πολύπαθη εταιρεία παραγωγής smartphone που ακούει στο όνομα RIM(Research In Motion).

Χωρίς να είναι αρκετές οι σαφέστατες πτωτικές τάσεις στην αγορά των smartphones για τα προϊόντα της Research In Motion, η εταιρεία παραγωγής των περίφημων συσκευών BlackBerry δέχτηκε ακόμη ένα πλήγμα, που έχει κοστολογηθεί περίπου σε απώλειες  2,1 εκατομμυρίων δολαρίων.
 
Σε πρόσφατη δημοσίευσή της, η υπηρεσία Μετανάστευσης και Τελωνείων των Ηνωμένων Πολιτειών (Immigration and Customs Enforcement agency ICE), ανακοίνωσε ότι θα λήξει το συμβόλαιό της με την εταιρεία Research In Motion, και θα προχωρήσει σε αντικατάσταση των συσκευών BlackBerry 17.000 υπαλλήλων της, με συσκευές iPhone.
 
Όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωσε εκπρόσωπος τύπου της υπηρεσίας: “Οι τεχνολογίες της εταιρείας Research In Motion, αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες της υπηρεσίας μας”, προσθέτοντας επίσης ότι η κακή εικόνα της εταιρεία από μόνη της, είναι η ικανή και αναγκαία συνθήκη για την παύση οποιασδήποτε περαιτέρω συνεργασίας.
 

Διαβάστε περισσότερα στο Secnews.gr

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε