Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τα 10 καλύτερα παιχνίδια του Facebook

Το Newsit έψαξε και σας προτείνει τα 10 καλύτερα παιχνίδια του Facebook που σίγουρα θα σας κρατήσουν πολλές ώρες απασχολημένους.

Εκτός από το social networking, βρίσκεται σε πλήρη άνοδο και το social gaming, κάτι που για αρκετούς game developers μεταφράζεται σε πολύ χρήμα, και για αρκετούς χρήστες σημαίνει «κόλλημα».

Παρακάτω είναι μια λίστα με τα Top10 παιχνίδια του 
 

Farmville:

Το Farmville είναι ένα από τα δημοφιλέστερα facebook games! Αν είστε φανατικός των management-type παιχνιδιών θα μείνετε κολλημένος μαζί του για ώρες όπως κάνουν και οι άλλοι 11 εκατομμύρια παίκτες του.


Word Challenge
:
Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια λέξεων σαν το Boggle ή το Wordle, τότε το Word Challenge είναι αυτό που ψάχνετε. Κανόνες απλοι. Έχετε 6 γράμματα και πρέπει να φτιάξετε λέξεις 3-6 γραμμάτων όσο πιο γρήγορα μπορείτε.



Mafia Wars
:
Με 25 εκατομμύρια παίκτες από όλο τον κόσμο θεωρείται το καλύτερο crime game για το facebook!



Yo Ville
:
Θυμίζει λίγο το δημοφηλές παιχνίδι, για υπολογιστή, Sims. Ξεκινάτε με το δικό σας σπίτι και εικονική δουλειά, μαζεύετε λεφτά, διακοσμείτε το σπίτι σας, ενώ επισκέπτεστε τους «φίλους» σας στα σπίτια τους. Σαν γνήσιο παιδί της Zynga και με αδέρφια το Mafia Wars, το Farmville και άλλα facebook games δεν θα μπορούσε να μην είναι στη λίστα αυτή.

Bejeweled Blitz:
Ένα puzzle game, ιδιαίτερα εθιστικό για αρκετό κόσμο!



Zynga Poker
:
Σε εσάς που σας αρέσει το Texas HoldEm, το Zynga Poker είναι αυτό που χρειάζεστε για να κολλήσετε κανονικά, με τα διάφορα τουρνουά και sit n go παιχίδια. Μην ξεχνάτε οτι έχετε να αντιμετωπίσετε 18+ εκατομμύρια ενεργούς παίκτες κάθε μήνα!

Know-It-All-Trivia:
Τεστάρετε τις γνώσεις σας!

MindJolt Games:
Συλλογή από διάφορους τίτλους παιχνιδιών, περιλαμβάνονται arcade, puzzle, strategy και sports games για να παίξετε μόνοι ή μαζί με φίλους.

Restaurant City:
Ξεκινήστε με το δικό σας εστιατόριο, φέρτε το στα μέτρα σας, ανταγωνιστείτε άλλα εστιατόρια και κάντε το restaurant σας Talk of the Town!

Biotronic:
Δοκιμάστε το και θα τα δείτε όλα με τα εκπληκτικά γραφικά και τις φοβερές εκρήξεις!

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε