Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Τα Gadget του 2010 που θα θυμόμαστε!

To Newsit σας παρουσιάζει τα καλύτερα gadget που κυκλοφόρησαν το 2010 και σίγουρα εντυπωσίασαν πολύ κόσμο.

Apple iPhone 4

Το πρώτο iPhone έφερε την επανάσταση στα smartphones καθώς και στον τρόπο που λειτουργούν πλέον τα νέα τηλέφωνα.
Με την κυκλοφορία κάθε νέου μοντέλου δημιουργούνται ουρές και πανικός στα καταστήματα.
Το iPhone 4 που κυκλοφόρησε φέτος είναι ίσως, το καλύτερο iPhone που έχει βγει μέχρι σήμερα παρά τα προβλήματα που είχε με το σήμα.

Samsung Galaxy S

To Galaxy S αξιοποιεί όσο κανένα άλλο τα πλεονεκτήματα του Android και δεν ανακηρύχθηκε άδικα ως ένα από τα κινητά της χρονιάς που πέρασε.
Παρά την κυκλοφορία του iPhone 4, Galaxy S της Samsung φαίνεται πως άντεξε στην κορυφή παρά την όχι και τόσο καλή, ποιότητα κατασκευής του.

Apple MacBook Air (11-inch)

Τα Tablet pc είναι σίγουρα οι ανταγωνιστές των netbooks και γι’ αυτό το λόγο πολλές εταιρίες σκέφτονται τι να κάνουν έτσι ώστε να μείνουν στο προσκήνιο.
Έτσι η Apple κατασκεύασε το νέο MacBook Air με βάση το ήδη επιτυχημένο iPad.
Του έβαλε οθόνη μόλις 11.6 ίντσες και με πάχος μόλις 1,7 εκατοστά, μνήμη flash, αλλά και τεράστια αυτονομία σίγουρα μιλάμε για ένα εντυπωσιακότατο gadget.

Toshiba Libretto Dual-Screen Laptop

Το Toshiba Libretto είναι το πρώτο netbook με δύο οθόνες αφής και κανένα πληκτρολόγιο.
Σίγουρα είναι κάτι πρωτότυπο και περιμένουμε να δούμε τη συνέχεια μέσα στο 2011.

Apple TV

Το νέο ανανεωμένο Apple TV είναι πλέον μικρότερο, φθηνότερο και με χαρακτηριστικά και λειτουργίες που ικανοποιούν όλα τα γούστα. Όσοι δεν πίστευαν οτι το το πρώτο Apple TV είχε μερικά κενά, το νέο σίγουρα τα έχει καλύψει.

Google TV



H Logitech παρουσίασε το νέο κουτί που έχει σχεδιαστεί για να κάνει οποιδήποτε τηλεόραση να έχει Google TV βάζοντάς το απλά στη θύρα HDMI.
To Revue συνδέεται μέσω Ethernet ή ασύρματου δικτύου με το Internet ενώ με την εφαρμογή Mediaplayer ο χρήστης μπορεί να δει βίντεο που βρίσκεται σ’ ένα απευθείας δίσκο USB ή από μια πηγή DLNA που είναι συνδεδεμένη.
Ανυπομονούμε να το δούμε και στη Ελλάδα…

Microsoft Kinect

Το “χειριστήριο είσαι εσύ!” είναι το σλόγκαν της Microsoft και ο τρόπος που παίζουμε παιχνίδια αλλάζει για πάντα.
Με το Kinect, το νέο αισθητήρα κίνησης από τη Microsoft, οι κινήσεις του παίχτη είναι πλέον το χειριστήριο του Xbox 360 και ο τομέας του casual Gaming έρχεται στο προσκήνιο.

PS Move

Tο νέο motion controller της Sony κυκλοφόρησε το Φθινόπωρο και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία gaming, βασισμένη στην κίνηση.
Το PlayStation 3 σε συνδυασμό με την κάμερα PlayStation Eye αναγνωρίζει την ακριβή κίνηση, γωνία και θέση του χειριστηρίου PlayStation Move στις τρεις διαστάσεις του χώρου, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαύσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, σαν να βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι.
Το Casual gaming και όχι μόνο… στα καλύτερά του

Amazon Kindle 3

Tο καινούριο e-book reader της Amazon, Kindle 3 διαθέτει οθόνη 6 ιντσών και κατά 50% πιο βελτιωμένη αντίθεση, ενώ το βάρος του δεν ξεπερνά πλέον τα 241 γρ.
Με μεγαλύτερη μνήμη και διπλάσια αυτονομία μπαταρίας το νέo e-book reader ήρθε για να εντυπωσιάσει όλους τους φανατικούς αναγνώστες.

Galaxy tab

Η μανία των Tablet χτύπησε και τη Samsung  κι έτσι κυκλοφόρησε το νέο Galaxy Tab.
Πρόκειται για ένα tablet με οθόνη 7 ιντσών και λειτουργικό σύστημα Android 2.2 αυτό όμως που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η υποστήριξει flash player.
Το βάρος του είναι μόλις 380 γρ. ενώ με την με την εκπληκτική πλατφόρμα Reader’s Hub μετατρέπεται εύκολα σε e-book reader για ανάγνωση βιβλίων χωρίς να πιάνονται τα χέρια από το βάρος της συσκευής.

Apple iPad

Το iPad με την κυκλοφορία του, δημιούργησε μία νέα αγορά, αυτή των Tablet pc.
Έτσι λοιπόν μετά την κυκλοφορία του αλλά και τον πανικό που προκάλεσε, κάθε εταιρία ήθελε ένα μερίδιο αυτής της νέας αγοράς κι έτσι άρχισαν να εμφανίζονται νέα tablets.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε