Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τα παιχνίδια που θα κάνουν πρεμιέρα στο Xbox 360!

H Microsoft παρουσίασε μια θεαματική σειρά από νέα παιχνίδια, δείχνοντας, ότι το Xbox 360 συνεχίζει να προσφέρει τις μεγαλύτερες επιτυχίες και blockbuster εμπειρίες.

Φέτος, η Microsoft παρουσίασε μια σειρά από νέους πρωτοποριακούς αποκλειστικούς τίτλους στο Xbox 360, συμπεριλαμβανομένων των “Gears of War 3”, “Forza Motorsport 4” και, σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, το τρέιλερ του “Halo 4”. Επιπλεόν, η Microsoft ανακοίνωσε το “Fable: The Journey”, την επόμενη δόση της φημισμένης σειράς “Fable”, ένα παιχνίδι που έχει σχεδιαστεί από το μηδέν για το Kinect από τον πασίγνωστο δημιουργό, Peter Molyneux.

Οι φίλοι του Xbox παρακολούθησαν επίσης μια προεσκόπιση του ιστορικού έπους “Ryse”, ειδικά για Kinect, που δημιουργήθηκε από τη φημισμένη εταιρεία ανάπτυξης Crytek GmbH. Τέλος, η Microsoft αποκάλυψε ότι αυτό τον χειμώνα το “Minecraft” το ανεξάρτητο φαινόμενο των PC παιχνιδιών, θα κάνει την έναρξή του αποκλειστικά στην κονσόλα του Xbox 360.

Το 2010, η μαγική και άμεση διασκέδαση του Kinect για Xbox 360, χωρίς χειριστήρια, γοήτευσε τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, επιτυγχάνοντας τις ταχύτερες πωλήσεις ηλεκτρονικής συσκευής στην ιστορία. Αυτή τη χρονιά, εκατομμύρια ιδιoκτήτες Kinect θα χρησιμοποιήσουν ολόκληρο το σώμα τους για να βιώσουν την εμπειρία των πιο εικονικών προϊόντων ψυχαγωγίας σε όλο τον κόσμο, μέσω των “Kinect: Disneyland Adventures”, “Kinect Star Wars” και “Sesame Street: Once Upon a Monster”.

Οι φίλοι του Xbox θα βάλουν επίσης τα σώματά τους σε κίνηση παίζοντας τη συνέχεια των τίτλων με τις καλύτερες πωλήσεις της πλατφόρμας, “Dance Central 2”και “Kinect Sports: Season Two”.

Επιπλέον, παρουσιάστηκε και είναι διαθέσιμο πλέον σε όλα τα μέλη του Xbox LIVE το Kinect Fun Labs, ένας νέος τόπος που προβάλει τις τελευταίες καινοτομίες που αφορούν στο Kinect. Δημιουργήστε μαγικές στιγμές με τεχνολογία Kinect που δεν έχετε ξαναδεί, καθώς συμπεριλαμβάνεται εντοπισμός παίκτη, σάρωση αντικειμένων και ανίχνευση κίνησης δαχτύλων.

 Το Kinect Fun Labs θα κυκλοφορήσει με τέσσερις δυνατότητες: Kinect Me, Bobble Head, Build a Buddy και Kinect Googly Eyes. Περισσότερες εμπειρίες θα ξεκινήσουν να καταφθάνουν τον Ιούλιο, συμπεριλαμβάνοντας τα Avatar Kinect και το Sparkler.

Με το Kinect και το Xbox LIVE, οι Third- Party blockbuster τίτλοι είναι καλύτεροι στο Xbox 360

Οι καλύτεροι δημιουργοί και παραγωγοί της βιομηχανίας παιχνιδιών κράτησαν την υπόσχεσή τους να φέρουν τους φίλους του Xbox πιο βαθιά στη δράση. Στη σκηνή της Microsoft στην Ε3, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι όλοι οι μελλοντικοί τίτλοι “Tom Clancy” θα μπορούν να παίζονται καλύτερα με το Kinect συμπεριλαμβανομένου και του τίτλου Tom Clancy’s “Ghost Recon Future Soldier”.

Η Microsoft γοήτευσε ακόμα περισσότερο το κοινό με την πρώτη επίδειξη του “Call of Duty: Modern Warfare 3” και υπενθύμισε ότι το 2011 και το 2012, όλο το πρόσθετο περιεχόμενο (add-on) του “Call of Duty: Modern Warfare 3” θα κυκλοφορήσει πρώτα στο Xbox 360.

H EA SPORTS ανακοίνωσε την υποστήριξη του Kinect σε αρκετούς από τους blockbuster τίτλους μέσα στο 2012, μεταξύ των οποίων οι “Madden NFL”, “Tiger Woods PGA TOUR” και “FIFA”. Μέσα στους επόμενους 12 μήνες η EA θα λανσάρει επίσης διάφορους ακόμα τίτλους που θα υποστηρίζουν το Kinect όπως οι “The Sims™ 3 Pets” και “Family Game Night 4”, ενώ βέβαια αναμένεται και ο μεγαλύτερος τίτλος του 2012, το “Mass Effect 3”.

“Για το Xbox, τα παιχνίδια ήταν πάντα στο επίκεντρο αυτού που είμαστε: οι μεγαλύτεροι blockbuster τίτλοι του κόσμου, δυνατές ιστορίες από τους καλύτερους δημιουργούς του κόσμου και καινοτόμα ψυχαγωγία που δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά αλλού,” δήλωσε ο Phil Spencer, Corporate Vice President των Microsoft Studios.

“Είτε πρόκειτε για παιχνίδια Kinect, όπως το ‘”Kinect Star Wars” και το “Kinect: Disneyland Adventures”, είτε για τις τελευταίες δόσεις των πιο δημοφιλών και πολυαναμενόμενων αποκλειστικών σειρών, όπως το “Gears of War 3” και το “Halo 4”, οι ήδη υπάρχοντες καθώς και οι νέοι φίλοι μας, θα βρουν εδώ κάτι για να συναρπάσει του ίδιους και τις οικογένειές τους”.

Το Ultimate Fighting Championship έρχεται στο Xbox 360 και το Xbox LIVE
Ανάμεσα στους καλύτερους τίτλους του Xbox 360, η Microsoft ανακοίνωσε επίσης μια νέα blockbuster διασκέδαση, σε συνεργασία με το UFC**. Από αυτό το φθινόπωρο, τα μέλη του Xbox LIVE που διαθέτουν Gold συνδρομή, μπορούν να γραφτούν στο UFC**. Μπείτε ζωντανά σε προ-πληρωμένους αγώνες, κλασσικές μάχες, συνεντεύξεις και αποκλειστικά παρασκήνια από τις ζωές των μεγαλύτερων πυγμάχων του κόσμου. Πρόκειται για πρόσβαση στην αρένα της μάχης με έναν εντελώς νέο και διαδραστικό τρόπο.

Με παιχνίδια και διασκέδαση για κάθε μέλος της οικογένειας, το Xbox 360 συνεχίζει να φέρνει στα σπίτια όλου του κόσμου ό,τι καλύτερο στη διαδραστική διασκέδαση, με τα ακόλουθα:

  • “Call of Duty: Modern Warfare 3” (Infinity Ward, Sledgehammer Games). Η σειρά δράσης που σημείωσε τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών επιστρέφει με την επική συνέχεια του “Call of Duty: Modern Warfare 2”, ενός blockbaster τίτλου-φαινόμενο, που έχει θέσει νέα ρεκόρ.
  • Dance Central 2” (Harmonix Music Systems Inc., Microsoft Studios).Σε συνέχεια του χορευτικού παιχνιδιού για το Kinect που σημείωσε τις μεγαλύτερες πωλήσεις, η Harmonix διευρίνει τον κόσμο του χορού όπου χρησιμοποιείτε όλο σας το σώμα, με το “Dance Central 2” το οποίο προσφέρει νέες εμπειρίες για πολλαπλούς παίκτες και όλες τις νέες κινήσεις με ασταμάτητη μουσική, από τους Usher, Rihanna, La Roux, Nicki Minaj, Montell Jordan και άλλους.Γνωρίστε τις ομάδες χορού στο παιχνίδι και χορέψτε σε συνεργασία με φίλους στο Perform It! ή προκαλέστε τους σε μια ταυτόχρονη αναμέτρηση χορού για να ξεχωρίσει ο καλύτερος.
  • “Fable: The Journey” (Lionhead Studios, Microsoft Studios). Τοποθετημένο χρονολογικά πέντε χρόνια μετά το “Fable III”, το “Journey” σας μεταφέρει σε ένα μαγικό ταξίδι με μοναδικούς συνοδοιπόρους το πιστό σας άλογο Theresa, τον μυστηριώδη προφήτη του “Fable III” που βρίσκεται στο πλευρό σας και έναν επικίνδυνο κακό που θα πρέπει να νικήσετε πριν διεκδικήσει ολόκληρο το βασίλειο του Albion.Με τη δύναμη του Kinect για Xbox 360, δημιουργήστε και χειριστείτε τη μαγεία με έναν τρόπο που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με ένα χειριστήριο. Το “Fable: The Journey” φέρνει τους παίκτες βαθιά μέσα στη δράση και την περιπέτεια της σειράς του “Fable”, όπως ποτέ ξανά.
  • “Forza Motorsport 4” (Turn 10, Microsoft Studios). Η σειρά παιχνιδιού αγώνων ταχύτητας με την υψηλότερη βαθμολογία επιστρέφει, προσφέροντας την πιο εκτεταμένη και πραγματικά ρεαλιστική εμπειρία οδήγησης αυτοκινήτου από οποιαδήποτε άλλη κονσόλα. Με αγώνες ταχύτητας που βασίζονται στο χειριστήριο, νέες εμπειρίες παιχνιδιού με το Kinect που αλλάζουν το παιχνίδι, όπως τον εντοπισμό της κίνησης του κεφαλιού και νέα χαρακτηριστικά κοινωνικής δικτύωσης που συνδέουν τους παίκτες με τρόπους που κανένα άλλο παιχνίδι αγώνων ταχύτητας δεν μπορεί, το “Forza Motorsport 4” μεταμορφώνει την κατηγορία αγώνων με αυτοκίνητα.
  • “Gears of War 3” (Epic Games, Microsoft Studios). Το “Gears of War 3” ολοκληρώνει την φιλόδοξη τριλογία με πρωταγωνιστές τον Marcus Fenix και τους Delta Squad. Με έναν κατεστραμένο πολιτισμό, οι Delta Squad πρέπει να διεξάγουν άγριο πόλεμο σε δύο μέτωπα προκειμένου να σώσουν τον κόσμο τους. To “Gears of War 3” συνεχίζει να καινοτομεί με νέες εμπειρίες πολλών παικτών (multiplayer) στο Xbox Live, συμπεριλαμβάνοντας τη λειτουργία συνεργασίας στο παιχνίδι (cooperative campaign), ανάλογα με τον χαρακτήρα που θέλετε να είστε και την επιστροφή της λειτουργίας Horde με πέντε παίκτες.Έχοντας ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο σε προ-πώλησεις μέχρι σήμερα, το “Gears of War 3” φτάνει στα ράφια των καταστημάτων σε όλο τον κόσμο, στις 20 Σεπτεμβρίου του 2011, εκτός της Ιαπωνίας, όπου θα διατεθεί στις 22 Σεπτεμβρίου του 2011.
  • “Halo 4” (343 Industries, Microsoft Studios). Το “Halo 4” είναι η επόμενη δόση blockbuster στην εικονική σειρά που έχει διαμορφώσει την ιστορία της ψυχαγωγίας και έχει καθορίσει μια δεκαετία παιχνιδιού. Στον απόηχο του “Halo 3” ο Master Chief επιστρέφει για να αντιμετωπίσει την μοίρα του και να βρει έναν παλιό εχθρό που απειλεί τη μοίρα ολόκληρου του πλανήτη. Μια νέα τριλογία ξεκινάει όταν το “Halo 4” κυκλοφορήσει μέσα στο 2012.
  • “Halo: Combat Evolved Anniversary” (343 Industries/Microsoft Studios, Saber Interactive, Certain Affinity). Το “Halo: Combat Evolved Anniversary”, που δημιουργήθηκε για τον εορτασμό της 10ης επειτείου μιας από τις πιο αγαπημένες σειρές στην ιστορία του gaming, αποτελεί μια θεαματική επανέκδοση της πρωτότυπης καμπάνιας “Halo”, που συνοδεύεται με έναν από τους πιο αγαπημένους χάρτες στην ιστορία του “Halo”, επανασχεδιασμένο για το Xbox Live. Το “Halo: Combat Evolved Anniversary”, το οποίο θα διατεθεί στην αγορά αποκλειστικά για το Xbox 360 στις 15 Νοεμβρίου του 2011, θα περιλαμβάνει μια σειρά νέων χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένου του παιχνιδιού σε συνεργασία (cooperative play) στο Xbox LIVE, νέες προκλήσεις και νέους μύθους προς αποκάλυψη.
  • “Kinect Sports: Season Two” (Rare, Big Park Games, Microsoft Studios). Η συνέχεια στην περσινή νούμερο ένα επιτυχία για το Kinect έχει επιστρέψει με περισσότερη δράση για όλο το σώμα με έξι νέα αθλήματα, όπως American Football, Γκολφ, Baseball, Χειμερινό Σκι, Βελάκια και Τένις. Είτε θέλετε να σκοράρετε με τη μία τρύπα στο Γκολφ, να κάνετε μια μακρυά πάσα στο American Football για να σκοράρετε στη λήξη του αγώνα (Hail Mary pass) ή να διαγωνιστείτε με ένα φίλο σας σε μερικά σετ του Τένις, στο “Kinect Sports: Season Two” όλοι θα βρείτε κάτι να σας αρέσει.
  • “Kinect Star Wars” (Terminal Reality, LucasArts/Microsoft Studios). Βασισμένο στην εικονική δράση πολλών ταινιών “Star Wars”, το “Kinect Star Wars” σας επιτρέπει να ζήσετε με φυσικό τρόπο την εμπειρία προετοιμασίας και μάχης ως Jedi, χρησιμοποιώντας τη Δύναμη και δίνοντας μάχη χρησιμοποιώντας το φωτόσπαθο με έναν τρόπο που δεν έχει ξαναγίνει, χάρη στη δυνατότητα αναγνώρισης ολόκληρου του σώματος από το Kinect.
  • “Kinect: Disneyland Adventures” (Frontier Developments Ltd., Microsoft Studios). Σε αυτές τις γιορτές, η Disney Interactive Studios και το Kinect για το Xbox 360 σας προσκαλούν να ταξιδέψετε εκεί όπου οι ιστορίες ζωντανεύουν και τα όνειρα πραγματοποιούνται – ακριβώς μέσα στο σαλόνι σας.Με το “Kinect: Disneyland Adventures”, τον πρώτο τίτλο που έρχεται ύστερα από τη σύμφωνη άδεια χρήσης μεταξύ των Microsoft Studios και Disney Interactive Studios, παιδιά, γονείς και θαυμαστές της Disney μπορούν να εξερευνήσουν το Πάρκο της Disneyland – από το Main Street των Η.Π.Α. μέχρι το Critter Country – πολεμώντας μαζί με τον Peter Pan ενάντια στον Captain Hook, κάνοντας “κόλλατο” με τον Mickey Mouse ή αγκαλιάζοντας τη Σταχτοπούτα χρησιμοποιώντας ολόκληρο το σώμα τους, χωρίς να απαιτείται χειριστήριο.
  • “Mass Effect 3” (BioWare, Electronic Arts). Ο γαλαξιακός πόλεμος έχει αρχίσει. Μια αρχαία εξωγήινη φυλή γνωστή μόνο ως “Reapers” έχει ξεκινήσει μια ολομέτωπη εισβολή στο γαλαξία, μην αφήνοντας τίποτα παρά μόνο την καταστροφή στο πέρασμά τους.Η Γη έχει καταληφθεί, το σύμπαν είναι στα πρόθυρα του ολοκληρωτικού αφανισμού, και εσείς, ως Commander Shepard, είστε ο μόνος που μπορεί να τους σταματήσει. Είτε παίζετε με ένα χειριστήριο, είτε μέσω της νέας τεχνολογίας αναγνώρισης φωνής1 αποκλειστικά για Kinect στο Xbox 360, το “Mass Effect 3” σας επιτρέπει να βυθιστείτε στο σύμπαν του Mass Effect όπως ποτέ άλλοτε, καθώς θα αποφασίσετε τον τρόπο να συσπειρώσετε τις δυνάμεις του γαλαξία σε ένα παιχνίδι που θα αντιδράσει σε κάθε απόφαση που θα πάρετε.
  • “Minecraft” (Mojang, Microsoft Studios). Γνωστό για τις απεριόριστες δυνατότητες, το “Minecraft” θα ζωντανέψει αυτό το χειμώνα με έναν νέο τρόπο μέσα από τη μαγεία του Kinect και επίσης περιλαμβάνει συνδειαστικές λειτουργίες μεταξύ των εκδόσεων PC και Xbox 360.
  • “Ryse” (Crytek, Microsoft Studios). Γίνε ο πολεμιστής σε αυτή την κινηματογραφική, γεμάτη δράση εμπειρία που ζωντανεύει την αρχαία Ρώμη μέσα από τα εντυπωσιακά γραφικά και τον καινοτόμο τρόπο παιχνιδιού για το οποίο η εταιρεία Crytek είναι διάσημη. Το “Ryse” καθορίζει αυτό που έπεται στο Xbox 360 με τη δημιουργία μιας πραγματικά συναρπαστικής εμπειρίας που μόνο το Kinect μπορεί να προσφέρει.
  • “Sesame Street: Once Upon a Monster” (Double Fine Productions, Warner Bros. Interactive Entertainment). Συναντήστε τους αγαπημένους χαρακτήρες του Sesame Street, τον Elmo, τον Cookie Monster, τον Oscar, τον Grover και τα νέα φιλικά τέρατα, σε ένα πολύχρωμο και παιχνιδιάρικο, παραμύθι περιπέτειας γεμάτο με μάθηση, ανακάλυψη και διασκέδαση.Κάθε κεφάλαιο περιέχει μαθήματα ζωής, όπως φιλία, την αίσθηση του να «μοιράζεστε» και να είστε μέλος μιας ομάδας. Το “Once Upone A Manster” περιλαμβάνει παιχνίδι σε συνεργασία, ώστε τα παιδιά να μπορούν να παίζουν μόνα τους, μεταξύ τους ή με τη μαμά ή τον μπαμπά, σε αυτή την εμπειρία παιχνιδιού χωρίς χειριστήριο μόνο στο Kinect.
  • “Tom Clancy’s Ghost Recon Future Soldier” (Ubisoft Paris, Ubisoft). Καλώς ήρθατε στην πιο θρυλική μονάδα των Αμερικάνινων Ειδικών Δυνάμεων, Ghost. Εξοπλισμένο με την πιο προηγμένη τεχνολογία αγώνων, εντοπίστε τους πιο σημαντικούς στόχους σε οκτώ θεαματικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο στο τελευταίο κεφάλαιο της φημισμένης σειράς “Ghost Recon του Tom Clancy”.Η ομαδική εργασία είναι το κλειδί, είτε πολεμώντας στο πλευρό με τους συμπαίκτες σας στην εκστρατεία, Elite Co-op, είτε σε λειτουργία πολλαπλών παικτών. Με τη μαγεία του Kinect που εντοπίζει όλο το σώμα και αναγνωρίζει τη φωνή2, μια ειδική λειτουργία που ονομάζεται “Gunismith” θα επιτρέψει στους παίκτες να προσαρμόσουν τα όπλα τους σε περισσότερες από 20 εκατομμύρια παραλλαγές κατά τρόπο που απλά δεν μπορεί να γίνει με έναν χειριστήριο και μόνο.
  • “Tomb Raider” (Crystal Dynamics, Square Enix Europe). Δείτε τις έντονες και άγριες περιοχές της Lara Croft και την μετατροπή της από μια φοβισμένη γυναίκα σε μια σκληρή ηρωϊδα. Οπλισμένοι μόνο με τα ένστικτά σας και τη φυσική σας ικανότητα να αγγίζει τα όρια της ανθρώπινης αντοχής, αρχίστε, απ’ όπου όλη η περιπέτεια του «Tomb Raider” ξεκίνησε.
  • UFC. Το UFC στο Xbox LIVE θα σας ρίξει στο ρινγκ με ζωντανά προ-πληρωμένα events σε ευκρίνεια υψηλής ανάλυσης και αποκλειστικούς αγώνες ζωντανά. Το UFC στο Xbox LIVE, που πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο, είναι ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης με προγνωστικά αγώνων και έναν λεπτομερή κατάλογο παλαιότερων αγώνων για να σας φέρει πιο κοντά στη δράση από ποτέ.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε