Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τα πρώτα «κακά μαντάτα» για το iPhone 4 και iOS 4

ΦΩΤΟ EUROKINISSI - AP
ΦΩΤΟ EUROKINISSI - AP
Άρχισαν τα παρατράγουδα για την Apple και το νέο iPhone 4 κάνοντας μία “αρνητική” «πρεμιέρα» πωλήσεων που ξεκίνησε σε Αμερική, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία και Ιαπωνία.
 

Τα παρατράγουδα άρχισαν για την Apple και το νέο iPhone 4 κάνονταςμία “αρνητική” «πρεμιέρα» πωλήσεων που ξεκίνησε χθες βράδυ σε Αμερική, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία και Ιαπωνία με τις ουρές να τελειώνουν έξω από τα καταστήματα θυμίζοντας σε πολλούς τον πανικό που επικρατούσε με το iPad.

 
Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που αποφάσισαν να κατασκηνώσουν έξω από τα καταστήματα από το προηγούμενο βράδυ για να σιγουρευτούν ότι θα κρατήσουν τη νέα συσκευή.
 
Σύμφωνα μάλιστα με τον Steve Jobs η ζήτηση είναι αρκετά μεγαλύτερη από αυτή του iPad.
 
Ένα από τα διασημότερα όμως site γύρω από τα gadgets το οποίο μάλιστα αποτελεί μεγάλο πονοκέφαλο για τις εταιρείες τεχνολογίας και κυρίως για τον Steve Jobs – ο οποίος απαγόρευσε την είσοδο των δημοσιογράφων του στο WWDC – καθώς βγάζει τα «άπλυτα» των εταιρειών στη φόρα αποφάσισε να επισκιάσει αυτή τη μέρα παρουσιάζοντας δύο ελαττώματα της νέας συσκευής.
 
Εκείνο ήταν μάλιστα το site που παρουσίασε πριν της ώρας του το νέο iPhone 4 λέγοντας ότι το αγόρασε από κάποιον που το βρήκε σε ένα μπαρ που το άφησε κάποιος που είχε γενέθλια και αυτός ο κάποιος έτυχε να είναι προγραμματιστής της Apple ο οποίος είχε, για δοκιμαστικούς λόγους, ένα iPhone 4 στην κατοχή του…
 
Ωστόσο ο Steve Jobs σε συνέντευξη που είχε δώσει τόνισε πρόκειται για κλοπή και όχι συγκυρία.
 
Το συγκεκριμένο λοιπόν site έχει ως βασικό του θέμα σήμερα τα δύο ελαττώματα του νέου iPhone 4 τα οποία μάλιστα έχει παραθέσει και σε σχετικό βίντεο.
 
Συγκεκριμένα, οι δύο κεραίες οι οποίες περικλείουν τη νέα συσκευή (παρόλο που φαίνονται σαν διακοσμητικό στοιχείο) απ ότι φαίνεται παρουσιάζουν μία σοβαρή δυσλειτουργία όταν ο χρήστης έχει την συσκευή στα χέρια του. Για την ακρίβεια… πέφτει το σήμα της συσκευής! Με λίγα λόγια, εάν μιλάτε στο τηλέφωνο κρατώντας τη συσκευή απλά δεν θα μπορείτε γιατί δεν θα έχετε σήμα.
 
Το δεύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η νέα συσκευή αφορά την οθόνη, και συγκεκριμένα κάποια κίτρινα σημεία τα οποία εμφανίζονται σε αυτή.
 
Πέραν όμως του iPhone 4 προβλήματα αντιμετωπίζει και το iPhone 3G με το νέο λογισμικό iOS 4. Το νέο λογισμικό είναι «βαρύ» για την συγκεκριμένη συσκευή με αποτέλεσμα όλες του οι λειτουργίες να καθυστερούν να αποκριθούν στις επιλογές του χρήστη.
 
Σε μερικές περιπτώσεις η συσκευή χρειάζεται το διπλάσιο χρόνο απ’ ότι χρειαζόταν με το προηγούμενο λογισμικό 3.1.3.
 
Τρία σοβαρά προβλήματα για την κορυφαία συσκευή της Apple τα οποία θέλουν άμεσα λύση, και όλα αυτά, 2 ημέρες μετά την ανακοίνωση ότι η εταιρεία πούλησε 3 εκατομμύρια iPad…
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε