Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τα στούντιο του Hollywood κατεβάζουν torrents!

Οι υπάλληλοι των κινηματογραφικών studio κατεβάζουν παράνομο υλικό από το διαδίκτυο.

To site διαμοιρασμού αρχείων torrents, TorrentFreak, υποστηρίζει οτι διαθέτει ένα νέο εργαλείο με το οποίο μπορεί να αποκαλύψει τι έχει κατεβάσει κάποιος υπολογιστής από συγκεκριμένη IP διεύθυνση.

Πήρε λοιπόν το εργαλείο αυτό και το χρησιμοποίησε στις IP διευθύνσεις διάφορων κινηματογραφικών στούντιο για να δει αν όντως οι εταιρίες δεν κατεβάζουν παράνομα ταινίας.

Η ιστοσελίδα διαπίστωσε ότι εργαζόμενοι σε Fox, Sony και NBC Universal κατέβαζαν παράνομο περιεχόμενο όπως ταινίες και μουσική από το BitTorrent.

Για παράδειγμα ένας υπάλληλος της Sony, κατέβασε την ταινία Conan the Barbarian κι ένα άλμπουμ από τους “The Black Keys”, ενώ ένας άλλος από το NBC Universal κατέβασε τη δημοφιλή σειρά του HBO Game of Thrones, την ταινία Cowboys and Aliens και ένα άλμπουμ trance.

Στη Fox που είναι μάλιστα και από της πρώτες εταιρίες η οποία έρχεται σε επαφή με το FBI, σε περίπτωση που κάποια ταινία της διαρρεύσει στο διαδίκτυο, το TorrentFreak εντόπισε έναν υπάλληλο να κατεβάζει την ταινία Super 8 σε υψηλή ανάλυση.

Το TorrentFreak μετά την αποκάλυψη αυτή φυσικά δεν έδωσε στη δημοσιότητα ούτε και στις εταιρίες τις IP αυτών που κατέβαζαν.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε