Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τα ζόμπι κυρίευσαν τον πλανήτη!

Τα ζόμπι κυρίευσαν τον πλανήτη!
Tο Dead Rising 2 αποτελεί την συνέχεια του πετυχημένου Dead Rising, που απέκτησε χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.
 
H ιστορία:
 
Το παιχνίδι εξελίσσεται στη Fortune City, τη νέα πρωτεύουσα του τζόγου της Αμερικής και ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο του πρώην πρωταθλητή αγώνων μοτοσυκλέτας Chuck Greene ο οποίος ήρθε, για να διαγωνιστεί στο “Terror is Reality”, ένα φρικιαστικό τηλεπαιχνίδι όπου οι συμμετέχοντες καλούνται να επιβιώσουν σε περιβάλλοντα γεμάτα από ζόμπι, κερδίζοντας μεγάλα χρηματικά έπαθλα και προσφέροντας ανεπανάληπτο θέαμα στο τηλεοπτικό κοινό. Το κίνητρο του Chuck για να ρισκάρει τη ζωή του είναι η κόρη του Katey, η οποία μολύνθηκε από ένα ζόμπι και πλέον χρειάζεται καθημερινά μία δόση του φαρμάκου Zombrex για να μην μεταλλαχτεί σε ζωντανή νεκρή.
Το Zombrex είναι μεν αποτελεσματικό, αλλά είναι και πανάκριβο, καθότι αποτελεί το μόνο φάρμακο στην αγορά που μπορεί να σώσει τους μολυσμένους από ζόμπι ανθρώπους.
Κατά την παραμονή του Chuck στην Fortune City ξεσπά μια επιδημία από ζόμπι και στόχος του είναι να παραμείνει ζωντανός για 72 ώρες. Πέρα από τα χιλιάδες ζόμπι και το χρόνο που μετράει αντίστροφα, ο Chuck πρέπει επίσης να διαλευκάνει τη συνωμοσία που κρύβεται πίσω από την επιδημία των ζόμπι και να βρει το φάρμακο Zombrex για την Katey.

 
Η άποψή μας:
 
Το παιχνίδι είναι αρκετά διασκεδαστικό και η δσκολία του αυξάνεται όσο περνάνε οι ώρες. Η Capcom αυτή τη φορά δίνει στον παίκτη τρία διαφορετικά slots για την αποθήκευση της προόδου του παιχνιδιού, σε αντίθεση με το ένα και μοναδικό που υπήρχε στον πρώτο τίτλο όμως ακόμα υπάρχουν λίγα και συγκεκριμένα save points πράγμα που μπορεί να κάνει τον παίκτη να επαναλάβει μεγάλα τμήματα του παιχνιδιού σε περίπτωση που χάσει πριν κάνει save.

Το πεδίο δράσης του Dead Rising 2 είναι πολύ μεγάλο και αυτό κάνει τον παίκτη να θέλει τον εξερευνήσει όλο.

 
Τα όπλα που κατασκευάζει ο παίκτης από τα διάφορα αντικείμενα που βρίσκει είναι απλά τέλεια και σίγουρα πρωτότυπα και σίγουρα αυτά που έχουν περισσότερη φαντασία θα σκοτώνουν και περισσότερα ζόμπι.
 
Τέλος τα γραφικά δεν είναι και το καλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού όμως το gameplay είναι αρκετά διασκεδαστικό με αποτέλεσμα να μην τους δίνουμε πολύ σημασία.

To Deadrising 2 κυκλοφορεί ελεύθερο από σήμερα για κονσόλες Ps3 και Xbox 360 αλλά και για Pc και μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα καταστήματα τεχνολογίας στην τιμή των 54.99€ και 39.99€ αντίστοιχα.

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε