Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Λίγα Σύννεφα 12 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τέλος για τα παλιά Group στο Facebook!

Τέλος για τα παλιά Group στο Facebook!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 05.05.2011 | 15:46
Πρώτη δημοσίευση: 05.05.2011 | 15:46

Το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης ετοιμάζει αλλαγές που μάλλον θα προκαλέσουν πονοκέφαλο σε όλους όσους έχουν κάποιο παλιό Group.

To Facebook ανακοίνωσε πριν λίγους μήνες, τη νέα γενιά groups που προσφέρει η υπηρεσία για να μπορέσει να τα αναβαθμίσει και να τα διαχωρίσει από τις Facebook Pages μιας και πολλοί ήταν οι χρήστες που δεν μπορούσαν να καταλάβουν τη χρησιμότητα του καθενός.

Τα νέα groups σύμφωνα με το Facebook πρέπει να χρησιμοποιούνται για την επικοινωνία μεταξύ σχετικά μικρών ομάδων που επιθυμούν να μοιράζονται πληροφορίες, φωτογραφίες ή απλά να επικοινωνούν και γι’ αυτό το λόγο όταν δημιουργούνται είναι ανοιχτά μόνο για τα μέλη τους και όχι για όλους.

Όταν το Facebook ανακοίνωσε τη δημιουργία των νέων Group ενημέρωσε όλους τους χρήστες οτι τα παλιά group θα διατηρήσουν την παλιά μορφή τους και όποιο group δημιουργείται θα έχει τη νέα μορφή και δυνατότητες.

Τώρα όμως αποφάσισε οτι όλα τα παλιά groups πρέπει να αποκτήσουν την νέα μορφή και γι΄αυτό το λόγο πλέον στα περισσότερα από τα παλιά group εμφανίζεται αυτό το μήνυμα.Το παραπάνω μήνυμα προειδοποιεί το χρήστη που θα μπει σε αυτό το Group οτι είναι παλιό και τα στοιχεία που περιέχει αναμένεται σε λίγο καιρό να αρχειοθετηθούν από την υπηρεσία.

Πρακτικά αυτό σημαίνει οτι θα μεταφερθούν όλες οι φωτογραφίες του γκρουπ, τα wall posts, τα discussions threads (θα γίνουν και αυτά wall posts) και φυσικά η περιγραφή του group στη νέα μορφή του Group χωρίς όμως να μεταφέρονται τα ΜΕΛΗ! Οπότε οι διαχειριστές των archived groups θα πρέπει να προσθέσουν ξανά τα μέλη τους από την αρχή αν θέλουν να διατηρήσουν το group τους.

Αν πάλι το Group δεν έχει χαρακτηριστεί ως Archived τότε το μόνο που θα γίνει είναι να αναβαθμιστεί πλήρως χωρίς να χάσει τα μέλη του.

Ο μόνος που αποφασίζει πιο Group είναι για αναβάθμιση και πιο για αρχειοθέτηση είναι φυσικά οι υπεύθυνοι του Facebook οι οποίοι προτιμούν τα Group ιδιαίτερα ενεργά και σχετικά μικρά.

Για όλα τα άλλα οι διαχειριστές που είναι αναμενόμενο να δυσαρεστηθούν θα πρέπει να σκεφτούν τι θέλουν να κάνουν με το Group τους όμως αφού το Facebook θέλει να διατηρήσει τη σωστή χρήση των υπηρεσιών του, δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση...


Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Η ιστορία του Παύλου: Ο άστεγος που βρήκε σπίτι και δουλειά χάρη στο facebook Η ιστορία του Παύλου: Ο άστεγος που βρήκε σπίτι και δουλειά χάρη στο facebook
  2. Ήρθαν τα Reactions και τα Mentions στο Facebook Messenger! Ήρθαν τα Reactions και τα Mentions στο Facebook Messenger!
  3. Μετέδωσαν live στο facebook τον ομαδικό βιασμό 15χρονης Μετέδωσαν live στο facebook τον ομαδικό βιασμό 15χρονης
  4. Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές! Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές!
  5. Θεσσαλονίκη: Πάρκαρε και κατάφερε να κάνει 4 παραβάσεις - Οδηγός για όσκαρ ασυνειδησίας [pic] Θεσσαλονίκη: Πάρκαρε και κατάφερε να κάνει 4 παραβάσεις - Οδηγός για όσκαρ ασυνειδησίας [pic]
  6. Πάτρα: Οι τουαλέτες έκρυβαν αυτό το μήνυμα έκπληξη - Η εικόνα που κάνει το γύρο του διαδικτύου [pics] Πάτρα: Οι τουαλέτες έκρυβαν αυτό το μήνυμα έκπληξη - Η εικόνα που κάνει το γύρο του διαδικτύου [pics]
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook