Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τεράστια ουρά για το νέο Blackberry!

Τεράστια ουρά για το νέο Blackberry!

Πάνω από 3.000 άτομα περιμέναν καρτερικά στην ουρά για να αποκτήσουν το νέο BlackBerry 9790, το οποίο κυκλοφόρησε στην Ινδονησία.

Όπως έχουμε δει και σε άλλες περιπτώσεις πρεμιέρας κυκλοφορίας ενός προϊόντος, (κυρίως της Apple) έτσι και oι οπαδοί του BlackBerry από το προηγούμενο κιόλας βράδυ κατασκήνωσαν έξω από το κατάστημα για να μπορέσουν να αποκτήσουν το νέο smart phone της RIM

Φυσικά, λίγα λεπτά αφού άνοιξαν οι πόρτες του καταστήματος, οι διαθέσιμες συσκευές εξαφανίστηκαν πράγμα που δεν άρεσε σε όσους δεν πρόλαβαν με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν βίαια επεισόδια τα οποία περιόρισε η επέμβαση της αστυνομίας.

Η αιτία των ταραχών αυτών οφείλονταν και από μια προωθητική προσφορά που είχε το κατάστημα για τους πρώτους 1.000 αγοραστές οι οποίοι θα είχαν  έκπτωση 50% στην τιμή της νέας συσκευής.

Η RIM από την πλευρά της, κατέκρινε το γεγονός αυτό όμως σίγουρα  είδηση αυτή, βοήθησε στο να ανέβει η δημοτικότητά του νέου της smartphone. 

Στην Ινδονησία η RIM είναι πολύ δημοφιλής  αφού την προτιμούν πάνω από έξι εκατομμύρια πελάτες στη χώρα, αριθμός που ισοδυναμεί με το 10% της παγκόσμιας πελατειακής βάσης της.

Η RIM είναι αρκετά δημοφιλής κυρίως από επιχειρήσεις και εταιρείες για τις ασφαλείς υπηρεσίες email και αποστολής μηνυμάτων, που διαθέτει, όμως τον τελευταίο καιρό τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά όμως συνέχεια προσπαθεί με νέες τεχνολογίες να παραμείνει ανταγωνιστική στους πλέον δημοφιλείς αντιπάλους της, όπως είναι η Apple, η Samsung και η HTC.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε