Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Tο Blackpad πρόκειται να γίνει ο νέος ανταγωνιστής του iPad;

Η εταιρία που κατασκευάζει τα Blackberry ετοιμάζει να ρίξει στο παιχνίδι ένα νέο tablet pc, για να ανταγωνιστεί το iPad της Apple.
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η RIM, η κατασκευάστρια εταιρία των Blackberry κινητών, σκοπεύει να κυκλοφορήσει στην αγορά μέχρι το Νοέμβριο το Blackpad, που θα αποτελέσει τον νέο tablet δημιούργημά της.

Αν και η εταιρία δεν επιβεβαιώσει ακόμα επίσημα αυτές τις πληροφορίες η κίνηση αυτή αποσκοπεί σίγουρα στον ανταγωνισμό του iPad της Apple, αλλά και με όλες τις άλλες εταιρίες που ετοιμάζουν παρόμοιες συσκευές.

Το νέο tablet pc θα ονομάζεται Blackpad και εκτός του οτι πρόκειται να έχει τις ίδιες περίπου διαστάσεις με το iPad, θα κοστίζει και σχεδόν τα ίδια χρήματα αφού οι πληροφορίες θέλουν την τιμή του να ξεκινά από τα 499 δολάρια.

Για την ώρα πάντως η RIM αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα την νέα, αναβαθμισμένη έκδοση του Blackberry (Blackberry 9800), με στόχο να ανταγωνιστεί το νέο iPhone 4 της Apple αλλά και τα άλλα smartphone που έχουν κυκλοφορήσει.
Τέλος και το domain blackpad.com ανήκει και αυτό εδώ και λίγες μέρες στην εταιρία των blackberry σύμφωνα με την παρακάτω φωτογραφία.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε