Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Tο Darkfall στα καταστήματα

Στις 18 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα το Darkfall Online

Το Darkfall είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια ρόλων (MMORPG) που έχει κυκλοφορήσει στη χώρα μας, μέσω του www.darkfallonline.com τον Φεβρουάριο του 2009 online και μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει πάνω από 100.000 χρήστες.

Η retail έκδοση θα κυκλοφορήσει στις 18 του Δεκέμβρη στην Ελλάδα, και οι ελάχιστες απαιτήσεις είναι : Μνήμη: 1GB RAM, αν έχετε Windows XP ή 2GB RAM για Windows Vista ή Windows Seven, Επεξεργαστής: Pentium 4 στα 2.5Ghz ή οποιοσδήποτε αντίστοιχος, Κάρτα γραφικών: 128BM με υποστήριξη PixelShader 2.0, Χώρος στον σκληρό δίσκο: 12GB, Επιπλέον απαιτήσεις: Σύνδεση στο Internet.Με αυτή την κίνηση ετοιμάζεται να προσθέσει οπαδούς στους ήδη υπάρχοντες που ακολούθησαν το παιχνίδι από τον πρώτο καιρό κυκλοφορίας του στο δίκτυο.

Στο κουτί θα είναι το  DVD με τα αρχεία εγκατάστασης του παιχνιδιού, ένα κουπόνι για ένα μήνα δωρεάν παιχνιδιού, καθώς και ένα manual 32 σελίδων, με το οποίο οι χρήστες θα μπορέσουν να εξοικειωθούν πιο εύκολα με το περιβάλλον του.
Μετά την λήξη της συνδρομής τον δωρεάν πρώτο μήνα, αν θέλετε ανανέωση, μπορείτε πληρώσετε 14 ευρώ τον μήνα.

Όσοι θέλουν να αγοράσουν το παιχνίδι μέσω του site, επιλέγοντας την προσφορά των έξι μηνών, με τιμή που ανέρχεται στα 83,28 ευρώ.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε