Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Το Facebook απλουστεύει τις ρυθμίσεις ασφαλείας

Το Facebook απλουστεύει τις ρυθμίσεις ασφαλείας

Νέες αλλαγές στην ασφάλεια των χρηστών, κάνει το Facebook!

Το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης κάνει για ακόμα μία φορά, αλλαγές στην ασφάλειά του έτσι ώστε να προφυλάξει τα προσωπικά δεδομένα του κάθε χρήστη από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Έτσι οι νέες αλλαγές που κάνει βρίσκονται κυρίως στον τομέα των φωτογραφιών και ιδιαίτερα στις επισημάνσεις που κάνει κάποιος χρήστης σε κάποιον άλλο.

Με τις αλλαγές αυτές πλέον κάθε χρήστης θα μπορεί να κάνει tag σε κάποια φωτογραφία, οποιονδήποτε, ακόμα και χωρίς να είναι φίλος του, αρκεί εκείνος να το δεχθεί.

Επίσης το γεωγραφικό στίγμα κάθε φωτογραφίας προστίθεται σε όλες τις εκδόσεις του site και όχι μόνο σε αυτή των κινητών που ήταν ενεργή μέχρι σήμερα κι έτσι κάθε χρήστης θα μπορεί πλέον να δηλώνει αυτόματα που τράβηξε κάθε φωτογραφία που ανεβάζει.

Τελευταίο και ίσως και πιο σημαντική είναι η αλλαγή που επιτρέπει σε κάθε χρήστης με το που ανεβάσει μία φωτογραφία να επιλέξει ποιοι θέλει να έχουν πρόσβαση σε αυτή πράγμα που σίγουρα θα διευκολύνει πολύ τους χρήστες του Facebook αφού οι αρχικές ρυθμίσεις γενίκευαν με ένα μενού όλες τις φωτογραφίες.

3

Το Facebook μάλλον έλαβε υπόψη του τις αρνητικές κριτικές που είχε δεχθεί στο παρελθόν για την πολυπλοκότητα των ρυθμίσεων ασφαλείας και τώρα απ’ οτι φαίνεται  προσπαθεί όσο το δυνατόν να τις κάνει πιο απλές.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε