Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 9 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Το Facebook δέχθηκε μήνυση για το Timeline!

Το Facebook δέχθηκε μήνυση για το Timeline!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.10.2011 | 10:41
Πρώτη δημοσίευση: 03.10.2011 | 10:41

Μία ιστοσελίδα από το Σικάγο έκανε μήνυση στο Facebook Timeline επειδή χρησιμοποίησε το όνομα της.

Όπως φαίνεται κάθε φορά που κάνει κάποια αλλαγή το Facebook, εμφανίζονται και νέα προβλήματα το οποία πρέπει να λύσει.

Έτσι το νέο πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, είναι μία μήνυση που αφορά την ονομασία, Timeline, που έδωσε στη νέα λειτουργία του, το Facebook, η οποία μετατρέπει το προφίλ των χρηστών σε ένα εικονικό λεύκωμα μέσα στο οποίο θα προβάλλεται η ψηφιακή τους αυτοβιογραφία.

Όπως όλα δείχνουν η ονομασία Timeline είναι το σήμα κατατεθέν για την ιστοσελίδα Timelines.com, η οποία ζητάει από το Facebook να αλλάξει ονομασία στο νέο του χαρακτηριστικό για να μην προκαλέσει σύγχυση στους χρήστες, ότι η ιστοσελίδα Timelines.com είναι συνδεδεμένη με το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, πράγμα που φυσικά δεν ισχύει μιας και η ιστοσελίδα αυτό που κάνει είναι να επιτρέπει στους χρήστες να δουν και να δημιουργήσουν multimedia χρονοδιαγράμματα για διαφορικά ιστορικά γεγονότα.

Επίσης η ιστοσελίδα έχει κατοχυρώσει για τις ΗΠΑ τουλάχιστον, τα σήματα «Timelines», «Timelines.com» and «Timelines&design», οπότε το Facebook  με το Timeline παραβιάζει τα εμπορικά σήματα της, ενώ ισχυρίζεται οτι το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο της έκλεισε τη σελίδα της στο Facebook.

Είναι γεγονός οτι το Facebook κατά καιρούς έχει δεχθεί πολλές μηνύσεις όμως αυτή τη φορά ίσως χρειαστεί να κάνει κάποιες αλλαγές.


Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Το Facebook θέλει να “μπει” στο μυαλό μας Το Facebook θέλει να “μπει” στο μυαλό μας
  2. Το Facebook ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές! Το Facebook ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές!
  3. Αλλαγές στο Facebook μετά την live δολοφονία ηλικιωμένου! Αλλαγές στο Facebook μετά την live δολοφονία ηλικιωμένου!
  4. Νεκρός ο εν ψυχρώ εκτελεστής του Κλίβελαντ! Αυτοκτόνησε μετά από καταδίωξη Νεκρός ο εν ψυχρώ εκτελεστής του Κλίβελαντ! Αυτοκτόνησε μετά από καταδίωξη
  5. 50.000 δολάρια για το  κεφάλι  του ψυχρού εκτελεστή! Ανέβασε δολοφονία στο facebook [vids] 50.000 δολάρια για το "κεφάλι" του ψυχρού εκτελεστή! Ανέβασε δολοφονία στο facebook [vids]
  6. Το Facebook ξεκινάει να κλείνει τα ψεύτικα προφίλ! Το Facebook ξεκινάει να κλείνει τα ψεύτικα προφίλ!