Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λίγα Σύννεφα 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

To Facebook ετοιμάζει νέες εξαγορές εταιριών!

To Facebook ετοιμάζει νέες εξαγορές εταιριών!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 25.08.2011 | 10:19
Πρώτη δημοσίευση: 25.08.2011 | 10:19

20 εταιρίες συνολικά ετοιμάζεται να εξαγοράσει το Facebook μέχρι το τέλος του 2011.

Το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης για μέσα στο τρέχον έτος, ετοιμάζεται να εξαγοράσει 20 περίπου επιχειρήσεις ενώ μέχρι σήμερα έχει εξαγοράσει 13.

Όπως είναι γνωστό το Facebook είναι το μεγαλύτερο site κοινωνικής δικτύωσης και 4 site σε επισκεψιμότητα στον κόσμο.

Για την βελτίωση του, λοιπόν, εξαγοράζει διάφορες που πιστεύει οτι θα το βοηθήσουν στην ανάπτυξή του με τις υπηρεσίες ή τις τεχνολογίες που προσφέρουν.

Με αυτό τον τρόπο, οι ειδικοί πιστεύουν οτι θα βελτιώσει το σχεδιασμό του και θα παρέχει προηγμένες λειτουργίες για κινητά τηλέφωνα για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό από τη Google και το Twitter.

Οπότε δίνοντας έμφαση κυρίως στην εμφάνιση του το Facebook, θέλει να κάνει όλο και πιο πολλούς χρήστες να ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στο site ενώ με τη βελτίωση των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σίγουρα θα γίνει πολύ πιο δημοφιλές σε όσους χρησιμοποιούν συσκευές κινητά.

Τέλος παράλληλα με όλες τις αλλαγές το Facebook θέλει να ενισχύσει αρκετά το σύστημα του έτσι ώστε να μην έχει προβλήματα, κατά τη διάρκεια των αλλαγών.

Το Facebook φέτος υπολογίζεται οτι θα έχει κέρδη πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια και όλα αυτά μόνο μέσα από τις διαφημίσεις και από την προμήθεια που παίρνει από αυτούς που αναπτύσσουν λογισμικό και πουλούν "εικονικά" αγαθά μέσα από αυτό οπότε πολύ πιθανό να δούμε ακόμα περισσότερες εξαγορές το επόμενο έτος...
Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Το Facebook θέλει να “μπει” στο μυαλό μας Το Facebook θέλει να “μπει” στο μυαλό μας
  2. Το Facebook ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές! Το Facebook ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές!
  3. Αλλαγές στο Facebook μετά την live δολοφονία ηλικιωμένου! Αλλαγές στο Facebook μετά την live δολοφονία ηλικιωμένου!
  4. Νεκρός ο εν ψυχρώ εκτελεστής του Κλίβελαντ! Αυτοκτόνησε μετά από καταδίωξη Νεκρός ο εν ψυχρώ εκτελεστής του Κλίβελαντ! Αυτοκτόνησε μετά από καταδίωξη
  5. 50.000 δολάρια για το  κεφάλι  του ψυχρού εκτελεστή! Ανέβασε δολοφονία στο facebook [vids] 50.000 δολάρια για το "κεφάλι" του ψυχρού εκτελεστή! Ανέβασε δολοφονία στο facebook [vids]
  6. Το Facebook ξεκινάει να κλείνει τα ψεύτικα προφίλ! Το Facebook ξεκινάει να κλείνει τα ψεύτικα προφίλ!