Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

To Facebook ετοιμάζει τις έξυπνες λίστες φίλων!

To Facebook ετοιμάζει τις έξυπνες λίστες φίλων!

Το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης, ετοιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο σίγουρα θα διευκολύνει τους χρήστες στη διαχείριση του λογαριασμού τους.

Το νέο χαρακτηριστικό ονομάζεται Smart List και στην ουσία πρόκειται έναν ειδικό αλγόριθμο ο οποίος μπορεί να αξιολογήσει πόσο σημαντικός είναι κάθε Facebook φίλος του χρήστη και στην συνέχεια τον κατηγοριοποιεί σε ομάδες ενδιαφέροντος (στενούς φίλους ή στις απλές γνωριμίες ή ακόμα και στους ανεπιθύμητους).

Με αυτό τον τρόπο ο χρήστης θα μπορεί να μοιράζεται τις διάφορες ενέργειές του και να παρακολουθεί όλα τα νέα, μόνο από κάποια ομάδα φίλων και όχι απαραίτητα με όλους όπως γινόταν μέχρι σήμερα.
 
Γενικότερα το Facebook εδώ και αρκετό καιρό έχει δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να κατηγοριοποιήσουν τις επαφές τους, όμως οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν κι έτσι με την αυτοματοποιημένη διαδικασία θα γίνουν σίγουρα όλα πιο εύκολα ειδικά για τους μη εξοικειωμένους.

Τέλος με την κίνηση του αυτή, το Facebook, δίνει την δική του απάντηση στα αντίστοιχα Circles που παρέχει το Google+  το οποίο επιτρέπει σε κάθε χρήστη να ταξινομήσει τους φίλους του σε κατηγορίες, εύκολα και γρήγορα…

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε