Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 19 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

To Facebook και η Google θέλουν το Skype!

To Facebook και η Google θέλουν το Skype!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 05.05.2011 | 07:34
Πρώτη δημοσίευση: 05.05.2011 | 07:34

Παράλληλες συζητήσεις έχουν ξεκινήσει το Facebook και η Google με το Skype για ενδεχόμενη συνεργασία με κάποια από τις δύο.

Οι Δύο αμερικάνικοι κολοσσοί, Facebook και Google φαίνεται πως ο καθένας για τους δικούς του λόγους,  θέλουν να συνεργαστούν με τη δημοφιλή υπηρεσία skype και γι’ αυτό το λόγο οι αρμόδιοι της κάθε μίας εταιρίας εξετάζουν όλες τις πιθανές προτάσεις που θα μπορούσαν να της κάνουν.

Για την ώρα υπάρχουν μερικές φήμες που θέλουν το Facebook,να ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για να  εξαγοράσει το Skype με τον Μαρκ Ζούκενμπεργκ να συμμετέχει ο ίδιος στις συζητήσεις

Ενώ υπάρχουν και κάποιες άλλες που θέλουν το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης να καταθέτει πρόταση για σύσταση κοινής επιχείρησης με το Skype.

Παράλληλα όμως σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως και η Google έχει ξεκινήσει συζητήσεις για ενδεχόμενη συνεργασία με το Skype.

Όλο αυτό πάντως είναι αποτέλεσμα του ότι η διαδικτυακή υπηρεσία τηλεδιάσκεψης καθυστέρησε τη δημόσια προσφορά προτάσεων συνεργασίας και γι’ αυτό το λόγο οι δύο κολοσσοί έχουν πέσει με τα μούτρα.

Οτι και αν είναι πάντως για την ώρα οι συζητήσεις και για τις δύο εταιρίες είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο οπότε έχουμε πολύ μέλλον μπροστά μας...Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Εύοσμος: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας! Οι  προφητικές  αναρτήσεις στο Facebook Εύοσμος: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας! Οι "προφητικές" αναρτήσεις στο Facebook
  2. Τα GIFs έρχονται στα σχόλια του Facebook! Τα GIFs έρχονται στα σχόλια του Facebook!
  3. Ήρθαν τα Reactions και τα Mentions στο Facebook Messenger! Ήρθαν τα Reactions και τα Mentions στο Facebook Messenger!
  4. Η ιστορία του Παύλου: Ο άστεγος που βρήκε σπίτι και δουλειά χάρη στο facebook Η ιστορία του Παύλου: Ο άστεγος που βρήκε σπίτι και δουλειά χάρη στο facebook
  5. Μετέδωσαν live στο facebook τον ομαδικό βιασμό 15χρονης Μετέδωσαν live στο facebook τον ομαδικό βιασμό 15χρονης
  6. Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές! Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές!