Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΕΝΦΙΑ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Συννεφιά 18 Αθήνα Αναλυτικά

Το Facebook και το νέο συμφωνητικό εμπιστευτικότητας (privacy policy)

Το Facebook και το νέο συμφωνητικό εμπιστευτικότητας (privacy policy)
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 18.11.2009 | 21:12
Πρώτη δημοσίευση: 18.11.2009 | 21:12

Μετά απο έναν σχετικά μικρό αριθμό χρηστών που διατύπωσε σχόλια...

... σχετικά με το νέο, συμφωνητικό εμπιστευτικότητας των προσωπικών δεδομένων, το Facebook αποφάσισε να προχωρήσει και να εγκρίνει μία πρόταση που υποτίθεται ότι είναι πιο ανοικτή, διαφανής και κατανοητή.
"Τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, σχεδιάζουμε να αξιοποιήσουμε την πρόοδο που έχουμε ήδη κάνει στην πρόταση κάνοντάς την πιο προσιτή και προσθέτοντας ορισμούς των βασικών όρων, εικόνες απο τις σημαντικές σελίδες και ενημερωτικά βίντεο "learn more". Πιστεύουμε ότι αυτές οι οπτικές πηγές θα καταστήσουν ακόμα πιο εύκολο να καταλάβουν οι χρήστες πώς λειτουργεί το συμφωνητικό εμπιστευτικότητας της προστασία των προσωπικών δεδομένων στο Facebook, "είπε ο Michael Richter στο blog του Facebook.
Σύμφωνα με τον Richter, η πρόταση αυτή άρεσε στους περισσότερους χρήστες που η δομή της προσφέρει βασικά σημεία στην αρχή και συνδέσμους για γρήγορη πρόσβαση στις διάφορες ενότητες, και υστερεί στην πολύπλοκη τεχνική και νομική άποψη. .
Τέλος το νέο συμφωνητικό εμπιστευτικότητας (privacy policy) προστασίας των προσωπικών δεδομένων θα είναι μεταφρασμένο στα αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά και ισπανικά.
Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Facebook... ακατάλληλο για ανηλίκους! Απόφαση - σταθμός Facebook... ακατάλληλο για ανηλίκους! Απόφαση - σταθμός
  2. Δημόσια συγγνώμη από το Facebook! Κατέβασε βίντεο για τον καρκίνο του μαστού Δημόσια συγγνώμη από το Facebook! Κατέβασε βίντεο για τον καρκίνο του μαστού
  3. Ηράκλειο: Η γυναίκα δεν περιμένει ταξί στο πεζοδρόμιο - Viral το βίντεο με την απίθανη συνέχεια [vid] Ηράκλειο: Η γυναίκα δεν περιμένει ταξί στο πεζοδρόμιο - Viral το βίντεο με την απίθανη συνέχεια [vid]
  4. Το Facebook κατηγορείται ότι απέσυρε βίντεο για τον καρκίνο του μαστού! Το Facebook κατηγορείται ότι απέσυρε βίντεο για τον καρκίνο του μαστού!
  5. Το eBay δημιουργεί το δικό του bot στο Facebook Messenger! Το eBay δημιουργεί το δικό του bot στο Facebook Messenger!
  6. Χανιά: Σάλος από καταγγελία μητέρας στο facebook - Ο εφιάλτης του παιδιού της που έπαιζε [pics] Χανιά: Σάλος από καταγγελία μητέρας στο facebook - Ο εφιάλτης του παιδιού της που έπαιζε [pics]
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook