Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

To Facebook μετακομίζει…

Η γρήγορη ανάπτυξή του φαίνεται πως κάνει τo Facebook να χρειάζεται όλο και περισσότερο χώρο για τα γραφεία και τους υπαλλήλους του.

Το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης, μετά από επτά χρόνια μαζεύει σιγά σιγά τα πράγματά του κι ετοιμάζεται να φύγει από τη Silicon Valley και να μετακομίσει στα νέα κτίρια που βρήκε στο Μένλο Παρκ της Καλιφόρνια.

Η μετακόμιση αυτή οφείλεται στην γρήγορη ανάπτυξη που έχει η ιστοσελίδα και στο οτι οι υπάλληλοι της αυξήθηκαν κατά 50% τον τελευταίο χρόνο και αναμένεται οτι μέσα στα επόμενα 3 χρόνια θα έχουν φτάσει περίπου τους 10.000.

Το νέο μέρος που θα μετακομίσει τα γραφεία του, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, είναι τα παλιά γραφεία της Sun Microsystems στο Μένλο Παρκ της Καλιφόρνια κι έχει έκταση 57 εκτάρια μέσα στα οποία βρίσκονται 9 κτίρια όπου και θα τα στεγάσουν.

Αρχικά το Facebook σκοπεύει να νοικιάσει το μέρος για 5 χρόνια και στη συνέχεια αν όλα πάνε καλά, τότε το πιο πιθανό είναι να το αγοράσουν.

Αυτή θα είναι η δεύτερη μετακόμιση που κάνει το Facebook μέσα στα τελευταία δύο χρόνια και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το καλοκαίρι.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μία ιδέα για το πως είναι τα γραφεία του Facebook μέχρι σήμερα:

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε