Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Το Huawei Ascend P2 είναι γεγονός!

Το Huawei Ascend P2 είναι γεγονός!

Η κινεζική Huawei παρουσίασε στην MWC 2013 το Ascend P2

Το Huawei Ascend P2 είναι μία συσκευή με «δυνατά» χαρακτηριστικά, αλλά και μία εντυπωσιακή εμφάνιση αφού, όπως ειπώθηκε και στην παρουσίαση της εταιρείας, η σειρά «P» δίνει έμφαση στη «μόδα αλλά και τη σχεδίαση» των μοντέλων της.
 
Το Huawei Ascend P2 διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών IPS με Gorilla Glass 2 και ανάλυση 720p (παρά τις φήμες που μιλούσαν για 1080p οθόνη) και pixel density 312ppi. 
 
O επεξεργαστής του είναι τετραπύρηνος στο 1.5GHz (K3V2), ενώ διαθέτει 1GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου, μη επεκτάσιμου μέσω υποδοχής κάρτας microSD και μπαταρία 2,420mAh. Διαθέτει ακόμη κάμερα 13MPixels με δυνατότητα εγγραφής video 1080p, ενώ η επιλογή HDR είναι διαθέσιμη τόσο στη φωτό όσο και στο video. 

Επιπλέον, δίνει το «παρών» και δεύτερη εμπρόσθια κάμερα στο 1.3MPixels ενώ το πάχος της συσκευής που φτάνει τα 8.4 χιλιοστά είναι σίγουρα ένα από τα πράγματα που εντυπωσιάζουν.

 
Το νέο Huawei Ascend P2 θα είναι διαθέσιμο σε λευκό και μαύρο χρώμα και αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του έτους σε τιμή που αναμένεται να προσεγγίζει τα 399 ευρώ.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ DIGITALLIFE
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε