Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Tο MySpace, κυκλοφόρησε την νέα ανανεωμένη έκδοση του.

Tο MySpace, κυκλοφόρησε την νέα ανανεωμένη έκδοση του.

O Justin Timberlake έβαλε το χεράκι του κι έδωσε ένα νέο αέρα στο Myspace!

Μπορεί σχεδιαστικά να έχει αρκετές αλλαγές όμως η φιλοσοφία και η πολιτική του νέου Myspace δεν φαίνεται να έχει αλλάξει και πολύ σε σχέση με το παλιό αφού πάλι εστιάζει στον τομέα της μουσικής και της αναζήτησης νέων μουσικών κομματιών και καλλιτεχνών.
 
Αυτό που έχει αλλάξει είναι οτι πλέον ο χρήστης εκτός από αυτά μπορεί να δημοσιεύσει την προσωπική του κατάσταση, φωτογραφίες και βίντεο του, καθώς και διάφορες αναρτήσεις οι οποίες εμφανίζονται σε ένα Timeline.
 
Όλοι οι χρήστες πλέον μπορούν να δημιουργήσουν λογαριασμό με τα στοιχεία του Twitter, του Facebook ή ακόμα και του παλιού τους λογαριασμού ενώ και η διεύθυνση του άλλοτε δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου άλλαξε new.myspace.com
 
Επίσης η νέα επιλογή “Discovery”, εμφανίζει τις πιο δημοφιλείς δημοσιεύσεις που έχουν να κάνουν με τη μουσική φυσικά ενώ ο ενσωματωμένος player, στο κάτω δεξιά μέρος της σελίδας προσφέρει τη δυνατότητα αναπαραγωγής της μουσικής που θέλει ο χρήστης.
 
Τέλος, όσοι προτιμούν το προηγούμενο περιβάλλον δεν έχουν παρά να το ενεργοποιήσουν απλά πατώντας το κουμπί, στην αρχική σελίδα.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε