Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

To Nexus 4 ήρθε στην Ελλάδα!

To Nexus 4 ήρθε στην Ελλάδα!

Το Nexus 4, προϊόν κοινού σχεδιασμού από την LG και την Google, το νεότερο smartphone της σειράς Nexus της Google, κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά, με αποκλειστική διάθεσή έως και τις 15 Μαρτίου από την αλυσίδα καταστημάτων WIND. 

 
Το νέο Nexus 4 είναι εξοπλισμένο με κάμερα υψηλής απόδοσης 8.0MP και λαμβάνει μοναδικές Photo Sphere εικόνες, επιτρέποντας στον χρήστη να αποτυπώνει την κάθε λεπτομέρεια του κόσμου που τον περιτριγυρίζει. Η κάμερα του Nexus 4 δεν έχει καμία σχέση με τις κάμερες που έχουν τα υπόλοιπα smartphones.

Με το Nexus 4 ο χρήστης μπορεί να αιχμαλωτίσει εικόνες από κάθε κατεύθυνση, οι οποίες όλες μαζί συντίθενται σε εντυπωσιακές Photo Spheres που θέτουν τον χρήστη μέσα στο σκηνικό της φωτογραφίας. Επιπλέον, οι φωτογραφίες ανεβαίνουν μόνες τους με το Instant Upload, ώστε να μην χάνεται καμία λήψη.

   
Όλα αυτά γίνονται πραγματικότητα με εντυπωσιακή ευκρίνεια, με φυσικά χρώματα στην ζωντανή 1280X768 4,7 ιντσών True HD IPS Plus οθόνη που υποστηρίζει την τεχνολογία Zerogap Touch. Ο υψηλού επιπέδου σχεδιασμός της οθόνης επιτρέπει στα δάχτυλα να γλιστρούν ομαλά στην 320ppi οθόνη, ενώ η κορυφαία τεχνολογία της επιτρέπει στον χρήστη να νοιώθει ότι αγγίζει το κάθε pixel, καθώς προστατεύεται από επιφάνεια Corning® Gorilla® Glass 2, η οποία δεν επιτρέπει τις γρατζουνιές.
 
Στο εσωτερικό του έχει τον κορυφαίο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon™ S4 Pro, επιτυγχάνοντας πλεόνασμα ταχύτητας και ισχύος. Ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στο διαδίκτυο, να ζήσει την εμπειρία γραφικών και παιχνιδιών σε 3D περιεχόμενο, και να κινείται γρήγορα μεταξύ των εφαρμογών χωρίς να χάνει στιγμή. Με RAM 2GB και με την πλέον γρήγορη έκδοση του Android, το Nexus 4 είναι το ταχύτερο Nexus 4 που έχει κατασκευαστεί. 

Το Nexus 4 είναι εξοπλισμένο με τις πλέον προηγμένες Android εφαρμογές, προσφέροντας ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η Google για τον χρήστη. Η τελευταία έκδοση του Google Now, η οποία είναι ήδη προεγκατεστημένη, βοηθάει στον χρήστη να είναι πιο οργανωμένος – στέλνει υπενθυμίσεις για τις πτήσεις, για κρατήσεις σε εστιατόρια και ξενοδοχεία, ακόμη και για κοντινές ευκαιρίες για φωτογραφίες – όπου και όποτε το χρειάζεται.

 
Ο χρήστης μπορεί να μεταβεί στα μέρη που επιθυμεί εξαιρετικά εύκολα και γρήγορα με το Google MapsTM για Android. Με turn-by-turn GPS πλοήγηση, ζωντανές πληροφορίες κίνησης, και ενσωματωμένες οδηγίες για μετακίνηση με αυτοκίνητο, με τα πόδια και με μέσα μαζικής μεταφοράς, η μετάβαση από το ένα σημείο στο άλλο ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη υπόθεση. 
 
Οι 3D χάρτες και ο μεγάλος αριθμός χαρτών από δορυφόρο δίνουν μία ακόμη πιο ρεαλιστική αίσθηση για το τι βρίσκεται γύρω από τον χρήστη, ενώ λειτουργίες όπως το Street View και το Indoor Maps διασφαλίζουν ότι ο χρήστης γνωρίζει πάντα τι βρίσκεται μπροστά του.
 
Επιπλέον είναι συμβατό με GSM/HSPA+ που επιτρέπει στη συσκευή να λειτουργεί σε πάνω από 200 παρόχους κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως. Ο χρήστης το μόνο που έχει να κάνει είναι να βάλει την κάρτα SIM και το Nexus 4 θα ξεκινήσει, αμέσως να λειτουργεί.
 
Το Nexus 4 διατίθεται αποκλειστικά έως και τις 15 Μαρτίου από τα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα στην τιμή των €469 με δώρο ασύρματο φορτιστή ή φθηνότερα στα νέα προγράμματα WIND to all. 
 
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε