Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Λίγα Σύννεφα 8 Αθήνα Αναλυτικά

Το PS3 κλέβει προσωπικές πληροφορίες όταν συνδέεται με το Vita

Το PS3 κλέβει προσωπικές πληροφορίες όταν συνδέεται με το Vita
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 14.03.2012 | 10:45
Πρώτη δημοσίευση: 14.03.2012 | 10:45

Όταν συνδέει κάποιος το PlayStation Vita στο PS3, το PS3 εντοπίζει αυτόματα και αποθηκεύει τα στοιχεία από το λογαριασμό του στο PlayStation Network. 
 

Ο hacker, που έκανε αυτή την ανακάλυψη, υποθέτει ότι η Sony μπορεί να ακυρώσει την πρόσβαση του συστήματός σας σε πόρους του Vita με τα στοιχεία που διαθέτει, ανεξάρτητα από το που έγινε η αγορά.
 
Σύμφωνα με τον hacker, όταν οι χρήστες μεταφέρουν εφαρμογές, που έχουν κάνει λήψη από το σύστημα του PS3, μεταξύ δύο συστημάτων με τη χρήση του Content Manager, η συσκευή θα κάνει λήψη μιας λίστας, που περιέχει “απαγορευμένες εφαρμογές”, από το διακομιστή PSN ενώ θα πραγματοποιήσει έναν γρήγορο έλεγχο. Σε περίπτωση, που βρει ότι κάποια εφαρμογή ανήκει στη λίστα, την ακυρώνει.
 


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook