Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΜΠΑΜΑ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 16 Αθήνα Αναλυτικά

Το “Party Mode’’ της Google μπορεί να μας οδηγήσει σε κοινοποίηση στιγμών που δεν επιθυμούμε!

Το “Party Mode’’ της Google μπορεί να μας οδηγήσει σε κοινοποίηση στιγμών που δεν επιθυμούμε!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 05.07.2012 | 10:18
Πρώτη δημοσίευση: 05.07.2012 | 10:18

 Το νέο χαρακτηριστικό των Google+ events “Party Mode” πιθανόν να εκθέσει στιγμές που δεν είναι επιθυμητές από τους χρήστες!

Η Google δημιούργησε ένα νέο χαρακτηριστικό στο λογισμικό Google+ Events με την ονομασία “Party Mode” όπου ανεβάζει αυτόματα στο Internet όλες της φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί κατά τη διάρκεια ενός πάρτι.
 
Η ιδέα αυτή εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι πολύ καλή. Όλοι είναι καλεσμένοι σε ένα πάρτι μέσα από το Google+ Events, αυτοί που έχουν κινητό με Android λειτουργικό και Google+ account, θα μπορούν να βλέπουν όλες της φωτογραφίες που τραβηχτήκαν κατά τη διάρκεια του πάρτι καθώς αυτές λαμβάνονται μέσα από τα smartphone. Στη συνέχεια οι φωτογραφίες μπορούν να συλλεχτούν σε ηλεκτρονικά φωτογραφικά άλμπουμ (online) για τους μεταγενέστερους χρήστες. 
 
Ωστόσο η B-52s προειδοποιεί ότι τα πάρτι τείνουν να ξεφεύγουν τον ορίων και οι άνθρωποι να κάνουν πράγματα που δεν θυμούνται την επόμενη μέρα μετανοώντας για τις πράξεις τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα φωτογραφικά ντοκουμέντα δεν βοηθούν! Το αντίθετο μάλιστα πιθανόν να εκθέσουν στιγμές που δεν είναι επιθυμητές από τους χρήστες των κινητών συσκευών!



Διαβάστε περισσότερα στο Secnews.gr


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook