Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 22 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

To Twitter αλλάζει εμφάνιση

To Twitter αλλάζει εμφάνιση
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 15.09.2010 | 19:01
Πρώτη δημοσίευση: 15.09.2010 | 19:01

Το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης, Twitter, αλλάζει για πρώτη φορά μετά τη δημιουργία του εμφάνιση, σε μία προσπάθεια να προσελκύσει νέους χρήστες.

Σύμφωνα με τον ιδρυτή του Twitter σκοπός της αλλαγής αυτής είναι οι χρήστες που εγγράφονται να κάθονται περισσότερη ώρα στην ιστοσελίδα και να έχουν πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες τις οποίες θα είναι πιο εύκολο να τις εντοπίσουν και να τις διαχειριστούν.

Επίσης γίνεται περισσότερο social μιας και πλέον ο χρήστης μπορεί πολύ εύκολα να ενσωματώσει βίντεο του YouTube και να βάλει εικόνες αλλά και άλλες πληροφορίες εξαιτίας των νέων συμφωνιών με 16 ιστοσελίδες φωτογραφιών και video, συμπεριλαμβανομένου του YouTube και του Flickr.

Ακόμα μία αλλαγή υπάρχει και στην εμφάνιση της σελίδας μιας και οι χρήστες πλέον θα βλέπουν δύο πάνελ, αντί ενός πεδίου ενημερώσεων που υπήρχε μέχρι σήμερα.

Τέλος οι συνολικά 150.000.000 εγγεγραμμένοι χρήστες στέλνουν κατά μέσο όρο 90 εκατομμύρια μηνύματα καθημερινά με αποτέλεσμα το site να μπορεί να ανταγωνίζεται το Facebook, το Yahoo και το Google στον χρόνο που περνάνε οι χρήστες σε αυτό.

Οι αλλαγές πρόκειται να υλοποιηθούν σε όλους του λογαριασμούς μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Η ιστορία του Παύλου: Ο άστεγος που βρήκε σπίτι και δουλειά χάρη στο facebook Η ιστορία του Παύλου: Ο άστεγος που βρήκε σπίτι και δουλειά χάρη στο facebook
  2. Ήρθαν τα Reactions και τα Mentions στο Facebook Messenger! Ήρθαν τα Reactions και τα Mentions στο Facebook Messenger!
  3. Μετέδωσαν live στο facebook τον ομαδικό βιασμό 15χρονης Μετέδωσαν live στο facebook τον ομαδικό βιασμό 15χρονης
  4. Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές! Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές!
  5. Θεσσαλονίκη: Πάρκαρε και κατάφερε να κάνει 4 παραβάσεις - Οδηγός για όσκαρ ασυνειδησίας [pic] Θεσσαλονίκη: Πάρκαρε και κατάφερε να κάνει 4 παραβάσεις - Οδηγός για όσκαρ ασυνειδησίας [pic]
  6. Πάτρα: Οι τουαλέτες έκρυβαν αυτό το μήνυμα έκπληξη - Η εικόνα που κάνει το γύρο του διαδικτύου [pics] Πάτρα: Οι τουαλέτες έκρυβαν αυτό το μήνυμα έκπληξη - Η εικόνα που κάνει το γύρο του διαδικτύου [pics]
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook