Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Το Whatsapp δεν βρίσκεται σε επαφές με το Facebook!

Το Whatsapp δεν βρίσκεται σε επαφές με το Facebook!

Οι υπεύθυνοι της δημοφιλούς εφαρμογής Whatsapp έδωσαν τέλος στις φήμες που θέλουν το Facebook να εξαγοράζει την εταιρία.

 
Το Whatsapp είναι μία πολύ δημοφιλής εφαρμογή που κυκλοφορεί σε πάνω από 100 χώρες η οποία επιτρέπει στον χρήστη κάποιου smartphone να στείλει μηνύματα, video, φωτογραφίες και άλλα αρχεία σε κάποια επαφή του που χρησιμοποιεί την ίδια εφαρμογή.
 
Τον Αύγουστο μάλιστα η δημοφιλής εφαρμογή ανακοίνωσε οτι μέσα σε μια μέρα οι χρήστες του έστειλαν συνολικά 10 δισ. μηνύματα.
 
Εδώ και μερικές μέρες λοιπόν κυκλοφορούν φήμες που θέλουν το Facebook να βρίσκεται σε συζητήσεις για να εξαγοράσει την δημοφιλή αυτή εφαρμογή
 
Όπως όμως όλα δείχνουν αυτό δεν ήταν παρά μόνο φήμες μιας και οι υπεύθυνοι του Whatsapp δήλωσαν πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο πόσο μάλλον να έχουν δεχθεί και κάποια πρόταση από το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.
 
Από την πλευρά του το Facebook απάντησε με τον κλασικό πια τρόπο που απαντάει σε κάθε τέτοιου είδους δημοσίευμα, οτι δηλαδή δεν ασχολούνται και δεν σχολιάζουν φήμες και εικασίες.
 
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε