Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

To Xbox 360 μεταμορφώνει μια χώρα για την παρουσίαση του blockbuster Halo 4

To Xbox 360 αλλάζει το παιχνίδι “καταλαμβάνοντας” το Λιχτενστάιν για το μεγαλύτερο λανσάρισμα στο χώρο της ψυχαγωγίας για το 2012

 
To Xbox 360, έγινε στις 30 Οκτωβρίου το πρώτο brand διεθνώς που έχει μεταμορφώσει ποτέ το Πριγκιπάτο του Λιχτενστάιν, “καταλαμβάνοντας” μερικά από τα πιο εμβληματικά μνημεία, συμπεριλαμβανομένου ενός κάστρου του 13ου αιώνα και ενός ορυχείου, προκειμένου να δημιουργήσει ένα πραγματικό αντίγραφο του σύμπαντος του “Halo” μέσα στην καρδιά της Ευρώπης, σηματοδοτώντας την έναρξη του “Halo 4”.
 
Για μία μόνο ημέρα, τα ορεινά τοπία της συνήθως ήρεμης υπαίθρου του Λιχτενστάιν μετατράπηκαν σε σκηνή για ένα έπος επιστημονικής φαντασίας, καθώς το Xbox 360 δημιούργησε ένα μυστηριώδες εναλλακτικό σύμπαν εμπνευσμένο από την σειρά video game, η οποία έχει πουλήσει το εντυπωσιακό νούμερο των 43 εκατομμυρίων αντιτύπων σε όλο τον κόσμο από τότε που κυκλοφόρησε το 2001.

 
Οπαδοί και media από 16 διαφορετικές χώρες «αποβιβάστηκαν» σε αυτό το απόκοσμο περιβάλλον προκειμένου να λάβουν μέρος σε μια θεατρική εμπειρία που ξεκινούσε με το ταξίδι τους σε ένα μυστικό σημείο, προτού βρεθούν ξαφνικά σε μια εμπόλεμη ζώνη, όπου γινόταν αναπαράσταση μαχών μέσω πυροτεχνικών εκρήξεων, δυνατών ηχητικών εφέ και κινηματογραφικών σκηνικών.

«Το “Halo” είναι ένα blockbuster 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων που έχει διαμορφώσει την ιστορία της ψυχαγωγίας και έχει προσδιορίσει μια γενιά gamers», δήλωσε ο Chris Lewis, Αντιπρόεδρος, Interactive Entertainment Business, Microsoft EMEA. «Από την πρώτη επίσημη διεθνή πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε ποτέ για ένα video game μέχρι την αποστολή ενός άνδρα δεμένου σε ένα jet-pack 50 πόδια πάνω από τον ορίζοντα του Λονδίνου, η κυκλοφορία του Halo καταρρίπτει συνεχώς τα δεδομένα. Και επιστρέφουμε με μια τεράστια δράση για το “Halo 4”, μεταμορφώνοντας μια χώρα στο μέγιστο δυνατό βαθμό που μπορεί κανείς να φανταστεί».

 
Το “Halo 4” είναι η αρχή ενός νέου έπους της ιστορίας του “Halo” που σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση όταν φτάσει στα καταστήματα την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012. Ο διακεκριμένος σκηνοθέτης David Fincher, ο δημιουργικός οραματιστής που βρίσκεται πίσω από θρίλερ του Χόλυγουντ, όπως το «Fight Club» και «Το Κορίτσι με το Τατουάζ”, δημιούργησε ένα γεμάτο δράση trailer για το λανσάρισμα του παιχνιδιού, ενώ ο παρουσιαστής αμερικανικού talk show Conan O’Brien και ο ηθοποιός Andy Richter έδωσαν τη φωνή τους για δύο από τους χαρακτήρες του παιχνιδιού. Το Original Soundtrack του “Halo 4” συνέθεσε ο βραβευμένος παραγωγός και συνθέτης Neil Davidge, μακροχρόνιος συνεργάτης των Massive Attack.
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε