Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Το Xbox Live υποδέχεται το Facebook και το Twitter!

Μόλις, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του Xbox LIVE στην Ελλάδα το Facebook και το Twitter είναι διαθέσιμα πλέον στην online πλατφόρμα gaming της Microsoft.

Έχουν περάσει λιγότεροι από τρεις μήνες από την κυκλοφορία του Xbox LIVE σε έξι χώρες στην Ευρώπη, ανεβάζοντας τον αριθμό των χωρών που διαθέτουν Xbox LIVE σε 35 παγκοσμίως.

Έτσι λοιπόν προστέθηκε μία νέα ενότητα στον πίνακα περιεχομένων (dashboard) του Xbox LIVE  με το όνομα «My Community».

Το Xbox LIVE πλέον αριθμεί περισσότερα από 30 εκ. μέλη σε όλο τον κόσμο, καθένα από τα οποία περνά κατά μέσο όρο 40 ώρες το μήνα στην υπηρεσία, που σημαίνει ότι στο σύνολό τους τα μέλη συνδέονται συνολικά για περισσότερο από 1 δις ώρες το μήνα παγκοσμίως.

Το Facebook και το Xbox LIVE ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σας συνδέσουν με τους φίλους σας ενώ ασχολείστε με το μεγαλύτερο δίκτυο ψυχαγωγίας και παιχνιδιών στην τηλεόραση. Μοιραστείτε την «κατάστασή» σας (status update) και τις φωτογραφίες σας, σε πραγματικό χρόνο με τους φίλους σας, επισκεφθείτε τα photo galleries στη μεγάλη οθόνη ή μοιραστείτε τις αγαπημένες σας στιγμές παιχνιδιού στο Facebook απευθείας από την τηλεόρασή σας.

Καμαρώστε σε ένα ολοκαίνουργιο περιβάλλον, κοινοποιώντας νεότερα από τα επιτεύγματα και τις επιτυχίες σας στα παιχνίδια που θα διατίθενται στο Xbox 360. Και όλα αυτά από την άνεση του καθιστικού σας.

Το Twitter, η υπηρεσία που σας βοηθά να επικοινωνείτε και να παραμένετε συνδεδεμένοι μέσω της ανταλλαγής γρήγορων, συχνών μηνυμάτων, έρχεται στο Xbox 360 και στο Xbox LIVE.

Χάρη στην εφαρμογή, μπορείτε πλέον να είστε πάντα συνδεδεμένοι με τους φίλους και την οικογένειά σας διαβάζοντας και αναρτώντας «Tweets» από την άνεση που σας προσφέρει το ίδιο σας το καθιστικό, μέσω του Xbox 360 και του Xbox LIVE.

Αν θελήσετε να ενημερώσετε τους φίλους σας ότι ξεκινάτε ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να διαβάσετε, να απαντήσετε και να αναρτήσετε online updates χωρίς να χρειαστεί να κουνηθείτε από το σημείο του καναπέ σας, απευθείας από την κονσόλα σας.

Τα Facebook, το Twitter, οι συνομιλίες βίντεο και το Xbox LIVE Party απαιτούν συνδρομή Xbox LIVE Gold.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε