Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Το iPad σας προτείνει τις καλύτερες εξόδους στην Αθήνα!

Μία νέα εφαρμογή για το iPad, που σας προτείνει τα καλύτερα μέρη της Αθήνας χωρίς απαραίτητα να είστε συνδεδεμένοι στο internet.

To cityskouter είναι ένας φανταστικός οδηγός για την Αθήνα αφού εκεί ο χρήστης με τη βοήθεια πάντα του iPad, μπορεί να βρεί που γίνονται συναυλίες, όλες τις θεατρικές παραστάσεις, τις Αθλητικές εκδηλώσεις, τα καλύτερα εστιατόρια και Ξενοδοχεία καθώς και πάρα πολλά άλλα ενώ προσφέρει ακόμα και τη δυνατότητα για online κρατήσεις.

Όλα τα παραπάνω ο χρήστης μπορεί να τα βρίσκει ανά πάσα στιγμή χωρίς να χρειάζεται να είναι συνδεδεμένος σε κάποιο ασύρματο δίκτυο αφού ο οδηγός κάνει αυτόματα τις απαραίτητες ενημερώσεις όταν βρεθεί σε κάποιο και μετά τα έχει αποθηκευμένα στη μνήμη του.
Ακόμα μπορεί και αποθηκεύει τις διαδρομές που εσείς θέλετε να κάνετε με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενώ εντοπίζει το σημείο που βρίσκεστε εκείνη την χρονική στιγμή και σας προτείνει την πιο γρήγορη και εύκολη διαδρομή.
Η εφαρμογή κοστίζει 3,99 ευρώ και μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ, ενώ για περισσότερες πληροφορίες και νέα για το iPad μπορείτε να μπείτε στο theiPad.gr

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε