Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Το iPad στα…κινέζικα!

Η Κίνα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει δικιά της έκδοση του iPad

 
Διάφορες εταιρείες προκαλούν σύγχυση στους καταναλωτές για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του iPad στην περιοχή τους.


Γι’αυτό το λόγο υπάρχει μια ακμάζουσα αγορά «κλωνοποιημένων» συσκευών και υπολογιστών στην Κίνα, όπου οι κατασκευαστές ετοιμάζονται  να κυκλοφορήσουν απομιμήσεις του iPad της Apple



Πολλές κινεζικές εταιρείες έχουν ήδη αρχίσει να κατασκευάζουν συσκευές που μοιάζουν με το iPad της Apple, αλλά το λειτουργικό τους σύστημα είναι Windows 7.

 
Η Apple δεν έχει ακόμη επιβεβαιωσει πότε θα κυκλοφορήσει το iPad στην Κίνα, όμως η ζήτηση απο το κοινό είναι πολύ μεγάλη και όλοι πλέον ψάχνουν για πλαστά ή ανεπίσημα εισαγόμενα προϊόντα.
 
Ορισμένα καταστήματα λαμβάνουν ακόμα και προ-παραγγελίες πελατών για τα iPad, και τα εισάγουν από χώρες όπου είναι επίσημα την πώληση.


Οι κλωνοποιημένες συσκευές, είναι σύνηθες φαινόμενο στην Κίνα, και είναι ευρέως διαθέσιμα σε εμπόρους λιανικής πώλησης ηλεκτρικών αλλά και στο δρόμο.
 
Υπάρχει μια πολύ μεγάλη αγορά σε τηλέφωνα απομιμήσεις, τα οποία μπορεί να διαφέρουν δραματικά από τις αυθεντικές συσκευές που.
 
Επίσης μπορεί να περιλαμβάνουν και ορισμένα επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως δέκτες τηλεόρασης ή μια δεύτερη υποδοχή κάρτας SIM.
Το SciPhone i68, το οποίο βασίζεται στο iPhone της Apple, ήταν δημοφιλές στην Κίνα, ενώ το Blueberry Bold 9500 έχει μπερδέψει πολύ κόσμο με την ομοιόιτητά του με το ΒlackBerry.
 
Το iPad θα κυκλοφορήσει επίσημα στην Αγγλία τον Απρίλιο και περιμένουμε απο την Apple να επιβεβαιώσει την τιμή για τις Wi-Fi και 3G εκδόσεις της συσκευής.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε