Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Το iPad θα εξαφανίσει το Kindle της Amazon;

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που έχει η Apple…

…στην αγορά των e-book είναι η εμπειρία ανάγνωσης που είναι στο ίδιο επίπεδο με το Amazon Kindle, αλλά με μια συσκευή πολλών χρήσεων που θα έχει μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό.

Η Apple έχει μια καλή σχέση μεταξύ των συσκευών της και του περιεχομένου των καταστημάτων της, όπως στο παρελθόν το iPod με το  iTunes Music Store και το iPhone με το App Store και είναι αναμενόμενο πλέον ότι το iPad θα αποκτήσει πολύ καλή σχέση με το e-book τόσο λόγω της μοναδικής εμπειρίας που προσφέρει ως συσκευή αλλά και για το πολύ προσεγμένο κατάστημα.

Μπορεί το iPad να ξεκινά από 499$ και το Kindle να ξεκινά από 259$ και να λένε πολλοί οτι η”Ε Ink” οθόνη που διαθέτει είναι καλύτερη σε εξωτερικούς χώρους με δυνατό φωτισμό, αλλά πιστεύουμε ότι πολλοί άνθρωποι θα σκεφτούν τα επιπλέον 240 δολάρια που θα ξοδέψουν για να πάρουν όλα τα επιπλέον χαρακτηριστικά του iPad. Αν σκεφτεί κανείς ότι η iPad προσφέρει μια πλήρη έγχρωμη οθόνη LCD που μπορεί να υποστηρίξει, βίντεο ενσωματωμένα στο iBook app, νομίζω ότι το iPad είναι μέχρι στιγμής ο,τι καλύτερο έχει κατασκευαστεί στην αγορά των e-reader.

Το iPad με λίγα λόγια απευθύνεται σε ευρύτερο κοινό οπότε το Kindle της Amazon είναι πλέον παρελθόν.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε