Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

To οικολογικό κινήτο της Samsung

To οικολογικό κινήτο της Samsung
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 08.02.2010 | 21:32
Πρώτη δημοσίευση: 08.02.2010 | 21:32

Tο Samsung Blue Earth, είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο που...

 

...φορτίζει και με ηλιακή ενέργεια, διαθέτει οθόνη αφής και είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Μπορεί και συνδυάζει τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον υλικών κατά την παραγωγή του, με τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας κατά τη χρήση του, ενώ παράλληλα διαθέτει κομψό σχεδιασμό και μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά. 


Τα πλαστικά μέρη τόσο της συσκευής όσο και του φορτιστή προέρχονται από χρησιμοποιημένα μπουκάλια νερού, συμβάλλοντας έτσι στον περιορισμό της κατανάλωσης καυσίμων και των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας.


Το Blue Earth συνοδεύεται από φορτιστή εξοικονόμησης ενέργειας 5 αστέρων, ο οποίος ειδοποιεί το χρήστη όταν το τηλέφωνο έχει φορτίσει έτσι ώστε να τον βγάλει από την πρίζα. Επιπλέον, μέσω της φόρτισης με τον ενσωματωμένο ηλιακό συλλέκτη, ο οποίος βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής, ο χρήστης αποκτά επαρκή ενέργεια, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιεί τη συσκευή οποιαδήποτε ώρα και οπουδήποτε βρίσκεται. 


Για τη συσκευασία του Blue Earth χρησιμοποιείται εύκολα ανακυκλώσιμο χαρτί και για την εκτύπωση του μελάνι σόγιας. Επίσης, συνιστάται η απλή όσο και πρωτότυπη επαναχρησιμοποίηση της συσκευασίας ως κορνίζας φωτογραφιών ή μολυβοθήκης. 


Το Blue Earth, διαθέτει μοναδικό περιβάλλον εργασίας, ο σχεδιασμός του οποίου αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση του χρήστη στην προστασία του περιβάλλοντος. Με τη χρήση του ’Eco mode’, η φωτεινότητα της οθόνης και το Bluetooth τίθενται σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας με ένα μόνο κλικ. Η λειτουργία ’Eco Walk’ δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να μετρά τα βήματα που κάνει μέσω ενός ενσωματωμένου βηματόμετρου και να υπολογίζει τον περιορισμό των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα τον οποίο επιτυγχάνει και τον αριθμό των δέντρων που διασώθηκαν με το να μη χρησιμοποιεί το όχημά του.


Η Τιμή της συσκευής είναι 333€ και θα το βρείτε σε όλα τα ενημερωμένα καταστήματα.


    Διαδώστε αυτό το άρθρο