Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Το πιο Hi-Tech online κατάστημα!

To 3LiveShop είναι ένα πρωτότυπο live online κατάστημα που λειτουργεί ως συμπληρωματική υπηρεσία για τους πελάτες της three Telecoms.

Στο εκπληκτικό online κατάστημα οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδράσουν με ένα πραγματικό πωλητή σαν να μιλάνε δηλαδή στο skype ή σε μία παρόμοια υπηρεσία βίντεο κλήσης με μόνη διαφορά οτι ο πωλητής διαθέτη μία οθόνη αφής για να μπορεί να παρουσιάζει τα προϊόντα στον πελάτη, παρόμοια με αυτή που είχε ο Tom Cruise στο Minority Report.

Το περιβάλλον είναι όλο σχεδιασμένο σε Flash και μπορεί να εντοπίζει πολλά δάχτυλα ταυτόχρονα επιτρέποντας έτσι στους πωλητές να αλληλεπιδρούν με τα προϊόντα που εμφανίζονται στην οθόνη για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Έτσι λοιπόν ο πωλητής μπορεί να σύρει ένα προϊόν πάνω στην οθόνη και να παρουσιάσει τα χαρακτηριστικά του, να το γυρίσει σε όλες τις πλευρές, τις χρωματικές επιλογές του προϊόντος καθώς και τις τιμές του συμβολαίου και στη συνέχεια αν αρέσει στον πελάτη να το σύρει στο καλάθι αγορών.

Σίγουρα πρόκειται για μία πρωτόγνωρη εμπειρία αγοράς η οποία παρά το οτι μπορεί να φαίνεται απλή, στην πργματικότητα είναι εξαιρετικά πολύπλοκη.

Όσοι θέλετε να πάρετε μία μικρή γεύση του 3LiveShop μπορείτε απλά να δείτε το παρακάτω βίντεο ή να μπείτε εδώ.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε