Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 9 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Του απαγόρευσαν κάθε είσοδο στα κοινωνικά δίκτυα!

Του απαγόρευσαν κάθε είσοδο στα κοινωνικά δίκτυα!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.11.2012 | 09:08
Πρώτη δημοσίευση: 12.11.2012 | 09:08

To εφετείο της Καλιφόρνια, απαγόρευσε σε ένα 13χρόνο την πρόσβαση σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα για την κακοποίηση ενός 2χρονου.
 

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι γνωστός με το όνομα Andre, κρίθηκε ένοχος για κατοχή όπλων και για σεξουαλική κακοποίηση του μικρού παιδιού. Έκτοτε η ποινή του περιλαμβάνει ένα πλήθος περιορισμών, συμπεριλαμβανομένου και ενός που σχετίζεται με τη χρήση του υπολογιστή.
 
Ορισμένοι από τους λόγους που σχετίζονται με την χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών από τον Andre ήταν αντισυνταγματικοί, ωστόσο αυτή ήταν η αμετάκλητη απόφαση των δικαστών. 
 
Σύμφωνα με την απόφαση, ο Andre απαγορεύεται να κάνει οποιαδήποτε χρήση του υπολογιστή, εκτός και αν επιτηρείται από έναν υπεύθυνο ενήλικα άνω των 21 ετών, ο οποίος θα γνωρίζει τους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί. Επίσης, απαγορεύεται να κάνει χρήση του υπολογιστή για οποιονδήποτε άλλο σκοπό εκτός των σχολικών του υποχρεώσεων. Τέλος, του έχει απαγορευθεί η χρήση του Twitter, του MySpace, του Facebook και άλλων παρόμοιων ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης.
 
Διαβάστε περισσότερα στο Secnews.gr
Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Το Facebook θέλει να “μπει” στο μυαλό μας Το Facebook θέλει να “μπει” στο μυαλό μας
  2. Το Facebook ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές! Το Facebook ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές!
  3. Αλλαγές στο Facebook μετά την live δολοφονία ηλικιωμένου! Αλλαγές στο Facebook μετά την live δολοφονία ηλικιωμένου!
  4. Νεκρός ο εν ψυχρώ εκτελεστής του Κλίβελαντ! Αυτοκτόνησε μετά από καταδίωξη Νεκρός ο εν ψυχρώ εκτελεστής του Κλίβελαντ! Αυτοκτόνησε μετά από καταδίωξη
  5. 50.000 δολάρια για το  κεφάλι  του ψυχρού εκτελεστή! Ανέβασε δολοφονία στο facebook [vids] 50.000 δολάρια για το "κεφάλι" του ψυχρού εκτελεστή! Ανέβασε δολοφονία στο facebook [vids]
  6. Το Facebook ξεκινάει να κλείνει τα ψεύτικα προφίλ! Το Facebook ξεκινάει να κλείνει τα ψεύτικα προφίλ!