Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Τους… “κάηκε” και η αίσθηση του χιούμορ! Απίστευτη κίνηση της Samsung [vids]

Φωτογραφία: Reuters
Φωτογραφία: Reuters

Τα αστεία και περιπαικτικά video που ανέβηκαν στο YouTube και διακωμωδούν με κάθε δυνατό τρόπο το… αυταναφλεγόμενο Galaxy Note 7, το smartphone που υποχρεώθηκε να αποσύρει από την αγορά η Samsung γιατί έπιανε… φωτιά, κάθε άλλο παρά άρεσαν στην εταιρία.

Η Samsung φέρεται να έχει καταθέσει καταγγελία περί πνευματικών δικαιωμάτων κατά του YouTube σχετικά με κοροϊδευτικά βίντεο για το Galaxy Note 7.

Πολλοί παίκτες ηλεκτρονικών παιχνιδιών έχουν δημιουργήσει τροποποιημένα βίντεο του δημοφιλούς παιχνιδιού Grand Theft Auto V, στα οποία βόμβες έχουν μετατραπεί σε Galaxy Note 7 που ανατινάζονται!

Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που έχουν αναφέρει ότι τα βίντεο τα οποία είχαν αναρτήσει στο YouTube έχουν μπλοκαριστεί μετά από καταγγελίες περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC, η Samsung δεν έχει κάνει οποιοδήποτε σχόλιο επί του θέματος.

Κριτικοί προειδοποιούν ότι η προσπάθεια της εταιρείας για κατάργηση των βίντεο από το YouTube πιθανόν θα επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα και ότι ενδέχεται να τραβήξει ακόμα περισσότερο την προσοχή.

Η Samsung είχε προχωρήσει πρόσφατα στην ανάκληση του συγκεκριμένου μοντέλου εξαιτίας αναφορών ότι σε αρκετές περιπτώσεις η μπαταρία της συσκευής παρουσίαζε πρόβλημα, με αποτέλεσμα το κινητό να πιάνει φωτιά. Πολλές αεροπορικές εταιρείες έχουν απαγορεύσει στους επιβάτες να εισέρχονται στα αεροπλάνα τους εάν έχουν στην κατοχή τους ένα Galaxy Note 7.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε