Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Βlacberry Bold 9700 η νέα πρόταση

Μία πολύ καλή λύση για κάθε επαγγελματία που θέλει e-mail και internet σε πραγματικό χρόνο.

 

 

Tο νέο BlackBerry 9700 “Bold”, είναι η απόλυτη λύση του σύγχρονου επαγγελματία που θέλει την πολυδιάστατη επικοινωνία στην καθημερινότητά του. Διαθέτει, όπως και ο προκάτοχός του, πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο για εύκολη δημιουργία e-mail και επεξεργασία εγγράφων, καθώς και υψηλής ταχύτητας internet για να έχετε πάντα επαφή με τους συνεργάτες σας.

Η φωτεινή οθόνη 2,44″ με 65.000 χρώματα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στα βίντεο και τις φωτογραφίες. Έχει εύκολο μενού και με το trackpad που διαθέτει μπορείτε ακριβώς όπως και σε έναν φορητό υπολογιστή, να μετακινείστε στα εικονίδια και τις πληροφορίες, μόνο με ένα πέρασμα του δαχτύλου. Πατήστε το για να επιλέξετε ένα αντικείμενο και για να μετακινηθείτε όπου θέλετε στις λειτουργίες του κινητού.

Μπορείτε να ακούτε μουσική ή να βλέπετε βίντεο και να το συγχρονίζετε με τα αρχεία μουσικής iTunes που βρίσκονται στον υπολογιστή σας.

Έχει 3,2 Mpixels ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με αυτόματο φλας, αυτόματη εστίαση και ψηφιακό ζουμ 2x η οποία μπορεί να καταγράφει και βίντεο

Με την τεχνολογία HSDPA που διαθέτει (3G+), μπορείτε να περιηγείστε στο διαδίκκτυο με απίστευτη ταχύτητα και να κάνετε πολλές εργασίες ταυτόχρονα.
Μπορείτε να είστε σε επαφή με τους φίλους σας και να διασκεδάζετε με εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Flickr PhotoUploader για BlackBerry smartphones. Επιπλέον διαθέτει και WiFi για να συνδέεται με ιδιαίτερη ευκολία στο ασύρματο δίκτυό σας ενώ το Bluetooth 2,1 σας δίνει τη δυνατότητα να το συνδέσετε με άλλες συσκευές και αξεσουάρ, όπως bluetooth ακουστικά.

Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα τεχνολογίας στην τιμη των 500 ευρώ

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε