Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Web Designer εναντίον Facebook, και ο αγώνας συνεχίζεται!

Δικαστικός αγώνας για το σε ποιόν ανήκει το Facebook μεταξύ του ιδρυτή του κι ενός πρώην συνεργάτη του!

Η υπόθεση του Web designer Paul D. Ceglia που λέει οτι το Facebook του ανήκει, είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγες μέρες και φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο το νομικό επιτελείο του Facebook υποστήριξε ότι ο Ceglia λέει ό,τι θέλει.
Όμως, αυτά που έχουν γίνει από τότε μέχρι τώρα, φαίνεται να είναι λίγο πιο σοβαρά για τον ιδιοκτήτη και ιδρυτή του Facebook Mark Zuckerberg.
Οι δύο πλευρές, βρέθηκαν στο δικαστήριο και συζήτησαν για το πάγωμα μεταβίβασης περιουσιακών στοιχείων του Facebook και του Zuckerberg αφού σύμφωνα με τη δικηγόρο του Paul D. Ceglia ο Zuckerberg είχε πράγματι μια σύμβαση με τον Ceglia πράγμα που δεν αρνείται η υπεράσπιση, όμως τονίζουν ότι δεν υπήρξε ποτέ το συγκεκριμένο έγγραφο που επικαλείται ο Ceglia που προέβλεπε την χρηματική επένδυση του ίδιου, με αντάλλαγμα ένα σημαντικό ποσοστό μετοχών του Facebook.
Πολλοί πάντως είναι αυτοί που πιστεύουν οτι η κίνηση του Ceglia είναι μια προσπάθεια να κλέψει το Facebook από τον Zuckerberg με πλαστά στοιχεία και η υπόθεση θα συνεχιστεί όπως φαίνεται και σίγουρα θα εξελιχθεί σταδιακά σε πονοκέφαλο για τον ιδρυτή του Facebook.
Τέλος οι δικηγόροι του Zuckerberg αλλά και ο ίδιος, σίγουρα δε θέλουν και δεν σκοπεύουν να φτάσει η υπόθεση μέχρι το ακροατήριο, γιατί εκεί μπορούν συμβούν τα πάντα.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε